Το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024, το Full Circle θα υποδεχτεί στην Αθήνα το δημοφιλέστερο party brand από το Άμστερνταμ, No Art, σε ένα μοναδικό 10ωρο event, από τις 15:00 το μεσημέρι έως τη 01:00 το βράδυ στην παραλία της Βάρκιζας. Καλεσμένοι θα είναι οι ANOTR, CHRIS STUSSY, QUEST, DOUDOU MD, MATEO DUFOUR. 

 

Το Full Circle παρουσιάζει το No Art για πρώτη φορά στην Αθήνα στην παραλία της Βάρκιζας

 

No Art: Η φήμη της καλλιτεχνικής κολεκτίβας χτίστηκε σταθερά, συνδυάζοντας τις ιδιαίτερες τοποθεσίες που επιλέγει με την επιμέλεια τόσο του μουσικού περιεχομένου όσο και της συνολικής εμπειρίας. Ξεχωρίζει για τις συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, ενώ παράλληλα διακρίνεται για την αίσθηση του απροσδόκητου, εστιάζοντας στην πολιτιστική και καλλιτεχνική εξερεύνηση σύγχρονων μορφών τέχνης και χώρων που προσδίδουν μια νέα διάσταση στην εμπειρία των events τους.

 

Το Full Circle παρουσιάζει το No Art για πρώτη φορά στην Αθήνα στην παραλία της Βάρκιζας

 

Line-Up:

Το περιζήτητο δίδυμο από το Άμστερνταμ ANOTR με σταθερή παρουσία στην Παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική σκηνή, έρχεται στην Αθήνα για πρώτη φορά.

 

Chris Stussy: Έχει καθιερωθεί για την ισχυρή προσέγγισή του στη house μουσική. Τα sets του είναι βαθιά μελετημένα, με ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, προσελκύοντας έτσι κοινό που γνωρίζει καλά το είδος.

 

Doudou MD: Βασικό στέλεχος της Slapfunk records από το Amsterdam με παρουσία στα μεγαλύτερα festival παγκοσμίως. Συνδυάζει στοιχεία house και minimal techno. 

 

Ο Mateo Dufour είναι απο τα αγαπημένα παιδιά της Νο Αrt και ενας απο τους πιο πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες της tech house και house σκηνής. Πάντα με εκπλήξεις στα set του, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας γεμάτος groovy βινύλια.

 

Ο Quest ολοκληρώνει τον κύκλο, με τα sets του να συνδυάζουν ambient και house επιρροές. Ήδη γνωστός στο Αθηναικό κοινό απο την παρουσία τους σε 2 προηγούμενα events της Full Circle στα οποία μάγεψε τους πάντες με τις δυνατότητες και τις μουσικές του.

 

Το Full Circle παρουσιάζει το No Art για πρώτη φορά στην Αθήνα στην παραλία της Βάρκιζας

 

12 Οκτωβρίου 2024

Σάβ 12 Οκτ. 15:00 - 01:00, Παραλία Βάρκιζας

Tickets : cometogether.live/dashboard/myEvents?offset=0&limit=10

Οδηγός Διασκέδαση