Φωτιά στον Πειραιά- «Κλείστε τώρα πόρτες και παράθυρα» μήνυμα 112 στους κατοίκους

Φωτιά στον Πειραιά- «Κλείστε τώρα πόρτες και παράθυρα» μήνυμα 112 στους κατοίκους Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Δευτέρας, 7 Οκτωβρίου 2024, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο του Πειραιά, πίσω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στη συμβολή των οδών Κέκροπος και Κασιμάτη, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, η οποία ενημερώθηκε στις 18:30, ενώ οι κάτοικοι της Αττικής έλαβαν μήνυμα από το 112.

Φωτιά τώρα στον Πειραιά- «Κλείστε τώρα πόρτες και παράθυρα» μήνυμα 112 στους κατοίκους Facebook Twitter
 

«Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Κέκροπος στον Πειραιά, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ. Καπνός στην ευρύτερη περιοχή. Κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείστε τις οδηγίες των Αρχών» έγραφε το μήνυμα από την Πολιτική Προστασία. 

Λόγω της φωτιάς, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην οδό Κέκροπος, από το ύψος της οδού Γούναρη μέχρι την Αλιπέδου. Οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν την περιοχή και να ακολουθήσουν εναλλακτικές διαδρομές για να μειώσουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης, εστιάζοντας στην ασφάλεια της γύρω περιοχής και των πολιτών. Οι αιτίες που προκάλεσαν τη φωτιά παραμένουν άγνωστες και αναμένεται να διερευνηθούν μόλις η κατάσταση τεθεί υπό έλεγχο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαίη Μπακογιώργου: Στο εδώλιο η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης – Διεκόπη για δεύτερη φορά η δίκη

Ελλάδα / Φαίη Μπακογιώργου: Στο εδώλιο η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης – Διεκόπη για δεύτερη φορά η δίκη

Η δικηγόρος του πατέρα του θύματος, Βούλα Δημητριάδου, χαρακτήρισε το αίτημα αναβολής ως «παρελκυστικό» εκ μέρους της κατηγορούμενης και ενημέρωσε ότι το δικαστήριο αποφάσισε για δεύτερη φορά τη βίαιη προσαγωγή της στο δικαστήριο
LIFO NEWSROOM