Φαίη Μπακογιώργου: Στο εδώλιο η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης – Διεκόπη για δεύτερη φορά η δίκη

Φαίη Μπακογιώργου: Στο εδώλιο η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης – Διεκόπη για δεύτερη φορά η δίκη Facebook Twitter
0

Δεύτερη διακοπή σημειώθηκε στη δίκη για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου, η οποία δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2021. Η δίκη διεκόπη και πάλι λόγω της απουσίας της βασικής κατηγορούμενης, της σπιτονοικοκυράς της Φαίης, η οποία δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Η κατηγορούμενη διόρισε νέο δικηγόρο από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ζήτησε την αναβολή της δίκης μέσω αγγελιοφόρου.

«Από την αρχή είπα πως έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, και σήμερα η δικαιοσύνη μου το απέδειξε», δήλωσε ο πατέρας της Φαίης, Νίκος Μπακογιώργος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη.

Η δικηγόρος του πατέρα του θύματος, Βούλα Δημητριάδου, χαρακτήρισε το αίτημα αναβολής ως «παρελκυστικό» εκ μέρους της κατηγορούμενης και ενημέρωσε ότι το δικαστήριο αποφάσισε για δεύτερη φορά τη βίαιη προσαγωγή της στο δικαστήριο.

Αρχικά, το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της Φαίης έκανε λόγο για ισχαιμικό επεισόδιο. Ωστόσο, στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι η Φαίη, η οποία ήταν μητέρα τριών παιδιών και έγκυος, βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα πορίσματα της Δικαιοσύνης, η Φαίη φέρεται να κακοποιούνταν από τη σπιτονοικοκυρά της, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο. Την ίδια στιγμή, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης δικάζονται ως συνεργοί της κατηγορούμενης.

Μάρτυρας από την πολυκατοικία περιέγραψε την ένταση και τη βία που αντιμετώπιζε η Φαίη. «Άκουγα πάρα πολύ έντονα τις φωνές, τόσο από τη γιαγιά όσο και από τη Φαίη. Τους παρακαλούσε να σταματήσουν, να μην την χτυπούν άλλο. Η σπιτονοικοκυρά την κατηγορούσε ότι την κάνει ρεζίλι και ήταν πολύ χειριστική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η δίκη για αυτή την αποτρόπαια υπόθεση αναβλήθηκε εκ νέου και θα συνεχιστεί στις 22 Οκτωβρίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ