Βόλος: Προφυλακίστηκε ο 31χρονος που σκότωνε αδέσποτα - Τον περίμεναν φιλόζωοι έξω από το δικαστήριο

Βόλος: Προφυλακίστηκε ο 31χρονος που σκότωνε - Τον περίμεναν φιλόζωοι έξω από το δικαστήριο Facebook Twitter
Φωτογραφία: taxydromos.gr
0

Την προφυλάκιση του 31χρονου που σκότωνε αδέσποτα στον Βόλο και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας

Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης (8/10) εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή ο 31χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε γατάκια και άλλα αδέσποτα ζώα στον Βόλο ενώ έξω από τα δικαστήρια τον περίμεναν για διαμαρτυρία φιλοζωικές οργανώσεις και φιλόζωοι.

Ο 31χρονος απολογήθηκε, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε ενσυναίσθηση του τι έκανε αλλά ότι έβλεπε οράματα. Αμέσως μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στις φυλακές, ενώ στον ανακριτή κατέθεσαν και οι γονείς του.

«Εμείς ζητάμε να αντιμετωπιστεί ως ασθενής, και είμαστε πεπεισμένοι ότι η φυλακή δεν θα τον βοηθήσει. Θεωρεί πως ό,τι έχει γίνει, έχει συμβεί αυτόματα και αιτία είναι η χρήση ουσιών, που δεν τον βοηθά να θυμηθεί. Εκτιμά ότι όλα έγιναν σε ονειρικό επίπεδο, παραληρεί» δήλωσε ο δικηγόρος του, Νίκος Μόσχος.

Αναμένεται η απόφαση για το εάν θα μεταφερθεί στην Ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού, μετά το αίτημα που έχει καταθέσει η πλευρά υπεράσπισης.

Με πληροφορίες από taxydromos.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρδίτσα: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές από τον Daniel σε δύο νηπιαγωγεία του Παλαμά

Ελλάδα / Καρδίτσα: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές από τον Daniel σε δύο νηπιαγωγεία του Παλαμά

Τα σχολεία που αποκαταστάθηκαν είναι το 1ο και το 3ο Νηπιαγωγείο Παλαμά Καρδίτσας, τα οποία επισκευάστηκαν πλήρως με χρηματοδότηση της Ένωσης και παραδόθηκαν δύο μήνες νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψει
LIFO NEWSROOM