Τυφώνας Μίλτον: Από τις σαρωτικές καταιγίδες ξηλώθηκε η στέγη του Tropicana Field στη Φλόριντα

Τυφώνας Μίλτον: Από τη σφοδρότητα των ανέμων ξηλώθηκε η στέγη του Tropicana Field Facebook Twitter
Φωτ. Η κατεστραμμένη στέγη του Tropicana Field από τον τυφώνα Μίλτον / Χ
0

Το γήπεδο της ομάδας μπέιζμπολ των Tampa Bay Rays στη Φλόριντα σχεδόν καταστράφηκε ολοκληρωτικά από το σαρωτικό πέρασμα του τυφώνα Μίλτον, ο οποίος ξήλωσε τη στέγη του.

Βίντεο και εικόνες στα social media, απαθανατίζουν το μέγεθος της καταστροφής του Tropicana Field, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του κυνηγού καταιγίδων Brandon Clement στο CNN, έχει απομείνει μόνο το 10-15% της οροφής του. Σύμφωνα με πληροφορίες αργά το βράδυ της Τετάρτης, τόσο τα φώτα του γηπέδου όσο και οι μπάρες της οροφής από την εσωτερική πλευρά, ήταν ορατά και απέξω.

Κατά τη διάρκεια του περάσματος του τυφώνα, κομμάτια της στέγης του γηπέδου παρασύρθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους, ενώ παράλληλα μεγάλα τμήματα της οροφής κρέμονται.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, καθώς το Tropicana Field χρησιμοποιούνταν εξαρχής ως βάση των σωστικών συνεργείων πρώτης ανάγκης για την αντιμετώπιση του τυφώνα Μίλτον.

Τυφώνας Μίλτον: Απόκοσμα βίντεο από τη Φλόριντα - Άνεμοι σαρώνουν τα πάντα

Μπορεί ο τυφώνας Μίλτον τις τελευταίες ώρες να υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 1 της πεντάβαθμης κλίμακα Σαφίρ- Σίμπσον, ωστόσο τα βίντεο αποτυπώνουν το καταστροφικό πέρασμά του από τη Φλόριντα.

Πλημμυρισμένοι δρόμοι, σφοδροί άνεμοι να σφυροκοπούν και να σαρώνουν οτιδήποτε βρισκόταν στο πέρασμά τους, δημιουργούν ένα απόκοσμο τοπίο, το οποίο απαθανατίζουν χιλιάδες βίντεο στα social media.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πλοίο βυθίστηκε γιατί καπετάνιος ήταν γυναίκα»: Κατακραυγή για σεξιστικά σχόλια στη Νέα Ζηλανδία

Διεθνή / «Το πλοίο βυθίστηκε γιατί καπετάνιος ήταν γυναίκα»: Κατακραυγή για σεξιστικά σχόλια στη Νέα Ζηλανδία

Οι «ναύαρχοι της πολυθρόνας» να σταματήσουν να μιλούν για το ναυάγιο του Manawanui, ζήτησε η υπουργός Άμυνας - Επιθέσεις κατά ενστόλων γυναικών μετά το ναυάγιο
LIFO NEWSROOM
Πολιτικό beef για την «Emily in Paris»: «Χαλάρωσε», λέει ο δήμαρχος Ρώμης στον Μακρόν

Διεθνή / Πολιτικό beef για την «Emily in Paris»: «Χαλάρωσε», λέει ο δήμαρχος Ρώμης στον Μακρόν

«Δεν μπορείς να ελέγξεις την καρδιά: ας την αφήσουμε να επιλέξει», γράφει ο δήμαρχος Ρώμης στον Γάλλο πρόεδρο που είπε νωρίτερα πως δεν έχει νόημα η Έμιλι να μην βρίσκεται στο Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Η Τέιλορ Σουίφτ και η Ντόλι Πάρτον κάνουν δωρεά $5 εκατ. η κάθε μία στους πληγέντες των τυφώνων Χέλεν και Μίλτον

Διεθνή / Η Τέιλορ Σουίφτ και η Ντόλι Πάρτον κάνουν δωρεά $5 εκατ. η κάθε μία στους πληγέντες των τυφώνων Χέλεν και Μίλτον

Λίγο καιρό πριν η Σουίφτ έκανε δωρεά σε τράπεζα τροφίμων στην Ουαλία, συνεχίζοντας το έργο στήριξης κάθε πόλης που επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της περιοδείας της
LIFO NEWSROOM