ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη αντίδραση Κασσελάκη μετά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του

ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη αντίδραση Κασσελάκη μετά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του Facebook Twitter
Στέφανος Κασσελάκης/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να αποκλείσει την υποψηφιότητά του, ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε δείχνοντας προς το συνέδριο του Νοεμβρίου ως την επόμενη μεγάλη μάχη για το κόμμα. Σε ανάρτησή του, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι «η φωνή μας είναι το Συνέδριο», υπονοώντας πως οι διαδικασίες και οι αποφάσεις του κόμματος θα κριθούν τελικά σε αυτό το σημαντικό γεγονός.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του κ. Κασσελάκη για την ηγεσία του κόμματος, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις εντός του κόμματος. Ωστόσο, ο ίδιος παραμένει επικεντρωμένος στο επικείμενο συνέδριο, εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι διαδικασίες θα γίνουν με δημοκρατικό τρόπο.

Ο κ. Κασσελάκης είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η μάχη για την ηγεσία δεν τελειώνει με τον αποκλεισμό του από την Κεντρική Επιτροπή και ότι η ουσιαστική δημοκρατική διαδικασία για το μέλλον του κόμματος θα κριθεί στο συνέδριο του Νοεμβρίου, όπου θα δοθεί η ευκαιρία στα μέλη να ακουστεί η φωνή τους.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής - Τι λένε κύκλοι της ΝΔ

Πολιτική / Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής - «Ψάχνει μικροκομματικά οφέλη» απαντά η ΝΔ

«Αν ο κ. Μησοτάκης και η ΝΔ εννοούν όσα λένε, δεν έχουν παρά να ανοίξουν την πόρτα για τη διερεύνηση αυτής της δυσώδους και προσβλητικής για τη μνήμη των θυμάτων υπόθεσης» δήλωσε ο Νίκος Παππάς
LIFO NEWSROOM
Συνεργασία με αφρικανικούς συλλόγους για ανάδειξη νέων αθλητών συμφώνησαν Μητσοτάκης και Τσέφεριν

Πολιτική / Συνεργασία με αφρικανικούς συλλόγους για ανάδειξη νέων αθλητών συμφώνησαν Μητσοτάκης και Τσέφεριν

Στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της UEFA, ήταν και ο πρόεδρος της CAF Πατρίς Μοτσέπε, ο πρόεδρος της ECA Nάσερ Αλ Κελαϊφί και ο Γενικός Γραμματέας της UEFA Θεόδωρος Θεοδωρίδης
LIFO NEWSROOM