ADVERTORIAL

Τα εμπορικά κέντρα σήμερα δεν είναι μόνο για shopping—αντιθέτως έχουν εξελιχθεί σε hubs κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για ψυχαγωγία και σύνδεση. Ειδικά όταν μιλάμε για εμπορικούς προορισμούς όπως τα River West και Mare West της Noval Property, τα οποία όχι απλά διαθέτουν τον πιο μοντέρνο σχεδιασμό αλλά ταυτόχρονα ικανοποιούν τις ανάγκες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο.

Γιατί η αλήθεια είναι πως τα εμπορικά κέντρα έχουν πάψει προ πολλού να είναι προορισμός απλά για τις τελευταίες τάσεις μόδας. Είναι τα νέα spots της πόλης, όπου μπορείς να χαλαρώσεις, να κάνεις βόλτα, να φας κάτι και να κοινωνικοποιηθείς με φίλους. Έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και είναι οι χώροι που σιγά-σιγά αντικαθιστούν τις παραδοσιακές πλατείες ως τα σημεία συνάντησης των τοπικών κοινωνιών.
 

River West: Αγορές, ψυχαγωγία και χαλάρωση, όλα σε ένα μέρος

Tο River West στο Αιγάλεω είναι η απόλυτη «go-to» επιλογή στην Αθήνα, αφού δεν μιλάμε απλά για ένα ακόμη εμπορικό κέντρο, αλλά για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, που συνδυάζει ψώνια, διασκέδαση, χαλάρωση σε ένα απόλυτα φυσικό περιβάλλον, αποτελώντας ιδανικό προορισμό για να περάσεις ολόκληρη τη μέρα σου. Από τότε που άνοιξε το River West Open το 2021, το μέρος κυριολεκτικά απογειώθηκε, φτάνοντας να αποτελεί σήμερα έναν πρωτοποριακό πόλο έλξης, συνολικής έκτασης 83,5 στρεμμάτων.

Τα εμπορικά κέντρα ως πολυδιάστατοι προορισμοί: Το παράδειγμα της Noval Property
Αν σου αρέσει η φύση, λοιπόν, εδώ θα βρεις ανοιχτούς χώρους με καταπράσινους κήπους, υδάτινα στοιχεία και παιδικές χαρές.
Τα εμπορικά κέντρα ως πολυδιάστατοι προορισμοί: Το παράδειγμα της Noval Property
Χαλαρώνεις με φόντο την πράσινη όαση, περπατάς σε υπαίθριους χώρους, ενώ το vibe γίνεται ακόμα πιο χαλαρό όταν πέφτει ο ήλιος.
Αν σου αρέσει η φύση, λοιπόν, εδώ θα βρεις ανοιχτούς χώρους με καταπράσινους κήπους, υδάτινα στοιχεία και παιδικές χαρές– ένα τέλειο σκηνικό για χαλάρωση ή για ένα chill απόγευμα με την οικογένεια ή τους φίλους. Χαλαρώνεις με φόντο την πράσινη όαση, περπατάς σε υπαίθριους χώρους, ενώ το vibe γίνεται ακόμα πιο χαλαρό όταν πέφτει ο ήλιος και ξεκινάνε τα events, αφού διαθέτει από θερινό σινεμά μέχρι family-friendly δράσεις. Και επειδή τα ψώνια είναι σημαντικά, εννοείται πως εδώ θα βρεις επίσης μια τεράστια ποικιλία από τα αγαπημένα σου brands συν τις καλύτερες επιλογές για φαγητό, καφέ και αναψυχή, όλα σε ένα μέρος.
Τα εμπορικά κέντρα ως πολυδιάστατοι προορισμοί: Το παράδειγμα της Noval Property
Σε μια έκταση 50 στρεμμάτων λίγα μέτρα από την παραλία, αυτό το εμπορικό πάρκο προσφέρει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που δεν θα βρεις εύκολα αλλού.

Σε μια έκταση 50 στρεμμάτων λίγα μέτρα από την παραλία, αυτό το εμπορικό πάρκο προσφέρει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που δεν θα βρεις εύκολα αλλού.

Το Mare West στην Κόρινθο έχει ό,τι χρειάζεσαι και την πιο απίστευτη θέα

Αν τώρα θέλεις να ξεφύγεις λίγο από την πόλη, το εμπορικό πάρκο Mare West στην Κόρινθο είναι η τέλεια επιλογή. Σε μια έκταση 50 στρεμμάτων λίγα μέτρα από την παραλία, αυτό το εμπορικό πάρκο προσφέρει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που δεν θα βρεις εύκολα αλλού. Ένας ολοκληρωμένος προορισμός όπου μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου, να φας, να απολαύσεις καφέ με απίστευτη θέα στον Κορινθιακό κόλπο και ταυτόχρονα να διασκεδάσεις με τα παιδιά σου στη μεγάλη παιδική χαρά ή στο πρότυπο πάρκο δραστηριοτήτων.
Τα εμπορικά κέντρα ως πολυδιάστατοι προορισμοί: Το παράδειγμα της Noval Property
Ένας ολοκληρωμένος προορισμός όπου μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου, να φας, να απολαύσεις καφέ με απίστευτη θέα στον Κορινθιακό κόλπο.
Τα εμπορικά κέντρα ως πολυδιάστατοι προορισμοί: Το παράδειγμα της Noval Property
Από καλοκαιρινές δράσεις μέχρι μουσικές εκδηλώσεις κι ένα εντυπωσιακό πάρκο δραστηριοτήτων για skate, ποδήλατο, αναρρίχηση και άλλα.
Με super market, καταστήματα με ρούχα και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια, αθλητικά είδη και πολλά άλλα, το Mare West συνδυάζει σίγουρα όλα όσα χρειάζεσαι όχι μόνο για shopping αλλά και για μια total διαφυγή από την καθημερινότητα. Από καλοκαιρινές δράσεις μέχρι μουσικές εκδηλώσεις κι ένα εντυπωσιακό πάρκο δραστηριοτήτων για skate, ποδήλατο, αναρρίχηση και άλλα, έχει κάτι για όλους και, φυσικά, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να περάσουν ένα όμορφο σαββατοκύριακο μακριά από την πόλη.

River West & Mare West: Εκεί που βρίσκεις πάντα κάτι να κάνεις, κάτι να δεις και κάτι να ζήσεις

Οι εμπορικοί προορισμοί River West και Mare West έχουν καταφέρει να εξελιχθούν πέρα από τα κλασικά εμπορικά κέντρα. Λειτουργούν σαν πυλώνες της κοινωνικής ζωής, αφού ενισχύουν το αίσθημα του «ανήκειν», συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη διαμόρφωση ισχυρών δεσμών με την τοπική κοινωνία. Κι όλο αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν είναι μόνο στέκια για καφέ και ψώνια, αλλά και για εκδηλώσεις, εορταστικά happenings, δραστηριότητες για τα παιδιά, συναυλίες, ακόμα και θερινό σινεμά. Φαντάσου το: περνάς μια βόλτα από τα καταστήματα για μια ανανέωση του στιλ σου και καταλήγεις σε μια open-air συναυλία με την παρέα σου. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;
 
 

River West, Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω, 122 41

www.riverwest.gr

Instagram: www.instagram.com/riverwestofficial

Facebook: www.facebook.com/RiverWestOfficial

 

Mare West, 5ο χλμ. Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, Κόρινθος 20007

www.marewest.gr

Instagram: www.instagram.com/marewestofficial

Facebook: www.facebook.com/marewest