ΚΙΝΗΣΗ

«Μας ζητούν ένα νεφρό για τρώγλες» - Εκπαιδευτικοί εγκαταλείπουν τα Χανιά γιατί δεν βρίσκουν σπίτια

«Μας ζητούν ένα νεφρό για τρώγλες» - Δάσκαλοι εγκαταλείπουν τα Χανιά γιατί δεν βρίσκουν σπίτια Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Για ακόμη μία χρονιά αναπληρωτές και νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί, καλούνται να αντιμετωπίσουν το ζήτημα των ακριβών ενοικίων σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Τα ακριβά ενοίκια στα Χανιά έχουν οδηγήσει σε παραιτήσεις εκπαιδευτικών που κλήθηκαν στην περιοχή, παρότι γνωρίζουν πως είναι αντιμέτωποι με ποινές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι ασύμφορο να βρουν ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση, καθώς εκτός του ότι είναι πολύ ακριβό, δεν ανταποκρίνεται στα χρήματα που ζητούνται για αυτό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη β’ φάση πρόσληψης αναπληρωτών παραιτήθηκαν έξι εκπαιδευτικοί από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, όπως έκανε γνωστό το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Εκπαιδευτικών Χανίων & αιρετός ΠΥΣΠΕ, Γιώργος Παύλου.

«Δυστυχώς τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο συνάδελφοι, σε αυτή την φάση αναπληρωτών από αυτούς που ήρθαν στα Χανιά παραιτήθηκαν 6 συνάδελφοι. Την αιτία την ξέρουμε πολύ καλά και είναι η γνωστή σε όλους μας τα ακριβά ενοίκια στον νομό μας», ανέφερε ο κ. Παύλου.

«Κάποιοι νομίζουν ότι ο εκπαιδευτικός παίρνει ένα πακτωλό χρημάτων και έτσι μπορούν να ζητήσουν νεφρό για τις τρώγλες τους των 20τ.μ . Ήμαρτον. Για πόσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση να διώχνει αυτός ο τόπος τους ανθρώπους που έρχονται να προσφέρουν στα παιδιά μας!», κατέληξε.

Με πληροφορίες από zarpanews.gr 

Ελλάδα
0

ΚΙΝΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συρμός προαστιακού στο Μετρό: «Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας έκανε λάθος, ο μηχανοδηγός παραβίασε 2 φωτοσήματα»

Ελλάδα / Συρμός προαστιακού μπήκε στη γραμμή του Μετρό: «Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας έκανε λάθος, ο μηχανοδηγός παραβίασε 2 φωτοσήματα»

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης αποκάλυψε το αλαλούμ που λίγο έλειψε να προκαλέσει νέο σιδηροδρομικό ατύχημα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
LIFO NEWSROOM
Κακοκαιρία Ιανός: Ένοχος ο Αγοραστός για την πλημμύρα, αθώος για ανθρωποκτονία

Ελλάδα / Κακοκαιρία Ιανός: Ένοχος ο Αγοραστός για την πλημμύρα, αθώος για ανθρωποκτονία

Ένοχοι κρίθηκαν επίσης για την πλημμύρα στον Ιανό ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Νούσιος και οι δύο προϊστάμενοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων σε Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας
LIFO NEWSROOM