Ανατροπή λεωφορείου: «Έσπασα με το πόδι μου το παρμπρίζ για να βγουν οι επιβάτες» λέει ο οδηγός

Ανατροπή λεωφορείου: «Έσπασα με το πόδι μου το παρμπρίζ για να βγουν οι μαθητές» λέει ο οδηγός Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Σε δηλώσεις του ο οδηγός του λεωφορείου που εξετράπη και ανατράπηκε στο δρόμο Πατρών-Καλαβρύτων λίγο μετά τη Βλασία, εξηγεί πως έγινε το τροχαίο.

Μιλώντας στο Tempo24, o οδηγός υποστηρίζει πως η εκτροπή από την πορεία του λεωφορείου έγινε όταν ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει άλλο όχημα που είδε να έρχεται από το αντίθετο ρεύμα. Για να μη γίνει μετωπική σύγκρουση, έκανε ελιγμό ο οποίος οδήγησε στην εκτροπή και την ανατροπή του λεωφορείου.

Ανατροπή λεωφορείου: «Έσπασα με το πόδι μου το παρμπρίζ για να βγουν οι μαθητές» λέει ο οδηγός Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi

Μόλις το όχημα ακινητοποιήθηκε, ο οδηγός, όπως ανέφερε, έσπασε με το πόδι του το παρμπρίζ προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι επιβάτες του λεωφορείου.

Το πρωί της Παρασκευής το υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο  Βλασία Καλάβρυτα , κοντά στο χωριό Μάνεσι εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.

Μέσα στο λεωφορείο επέβαιναν 5 μαθητές, δύο εκπαιδευτικοί και ταξιδιώτες που πήγαιναν στα Καλάβρυτα.

Από τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρξε τραυματίας, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες βοηθώντας ο ένας τον άλλον κατάφεραν να απεγκλωβιστούν. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για το Μάτι - Μαρίνα Καρύδα: «Την ώρα που καίγονταν ζωντανοί η ηγεσία έκανε αναρτήσεις στα social media»

Ελλάδα / Δίκη για το Μάτι - Μαρίνα Καρύδα: «Την ώρα που καίγονταν ζωντανοί η ηγεσία έκανε αναρτήσεις στα social media»

Πώς οι δικηγόροι των θυμάτων αποδόμησαν την αισχρή προσπάθεια του τότε αρχηγού της Πυροσβεστικής να ισχυριστεί πως δεν ήταν στο ΕΣΚΕ αλλά στο γραφείο του και χωρίς ενημέρωση για το τι συνέβαινε
LIFO NEWSROOM