Αεροδρόμιο βάζει όριο τριών λεπτών στις αποχαιρετιστήριες αγκαλιές

Αεροδρόμιο βάζει όριο τριών λεπτών στις αποχαιρετιστήριες αγκαλιές Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Freepik.com
0

Χρονικό όριο στις αγκαλιές βάζει το αεροδρόμιο Dunedin της Νέας Ζηλανδίας.

Το αεροδρόμιο απαγόρευσε τις παρατεταμένες αποχαιρετιστήριες αγκαλιές κατά την αποβίβαση, περιορίζοντάς το πολύ σε μόλις τρία λεπτά.
 
Η πινακίδα στο αεροδρόμιο Dunedin γράφει «μέγιστος χρόνος αγκαλιάς 3 λεπτά» και προτείνει, «για αποχαιρετισμούς, χρησιμοποιήστε το πάρκινγκ».

Προλάβετε πτήσεις, όχι συναισθήματα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του αεροδρομίου του Dunedin Airport Ντάνιελ ντε Μπόνο αναφέρθηκε στο θέμα σε μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο RNZ της Νέας Ζηλανδίας. Περιγράφοντας τα αεροδρόμια ως «εστίες συναισθημάτων», επισήμανε μια μελέτη που υποδεικνύει ότι μια αγκαλιά 20 δευτερολέπτων είναι αρκετή για να πάρει μια έκρηξη της «ορμόνης της αγάπης» ωκυτοκίνης και υποστήριξε ότι η γρήγορη μετακίνηση των πελατών επιτρέπει σε περισσότερους ανθρώπους να πάρουν περισσότερες αγκαλιές.

Ο χώρος στάθμευσης του αεροδρομίου Dunedin, όπου ο Ντε Μπόνο παραδέχεται ότι «η ομάδα μας έχει δει ενδιαφέροντα πράγματα να συμβαίνουν… με τα χρόνια», επιτρέπει την παραμονή δωρεάν μέχρι τα 15 λεπτά.

Μια φωτογραφία του μηνύματος που κοινοποιήθηκε στο Facebook στην ομάδα «The view from my window» την περασμένη Τετάρτη πυροδότησε μεγάλη συζήτηση σχετικά με την κατάλληλη αποχαιρετιστήρια εθιμοτυπία στις αναχωρήσεις.

Ένα μέλος της ομάδας σχολίασε: «Μου αρέσει. Δείχνει ζεστασιά και συμπόνια. Το τοπικό μου αεροδρόμιο θα έγραφε 'δεν μπορείτε να σταματήσετε εκεί' - υπάρχει πρόστιμο 100 ευρώ αν σταματήσετε και χρέωση τουλάχιστον 5 ευρώ για να αφήσετε κάποιον στη ζώνη αποβίβασης».

Ένας άλλος είπε ότι το χρονικό όριο ήταν «απάνθρωπο» και επέμεινε: «Δεν μπορείς να βάλεις χρονικό όριο στις αγκαλιές»

«Στην Αμερική, δεν θέλουν καν να σταματήσεις. Απλώς σου λένε να πλησιάσεις με χαμηλή ταχύτητα και να σπρώξεις τον επιβάτη έξω», πρόσθεσε με μια δόση υπερβολής ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τις ΗΠΑ.

«Αυτό με έβαλε σε σκέψεις... Ποιοι είναι οι άνθρωποι που θα αγκάλιαζα για 3 λεπτά; Υπάρχουν πολύ λίγοι, ως επί το πλείστον οικογένεια, και ένας αγαπημένος μακροχρόνιος φίλος. Όμως, παρά το χιούμορ αυτού του ποστ, είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε. Η ζωή είναι μικρή», μοιράστηκε ένας άντρας.


Με πληροφορίες από CNN, Independent

 
 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς αναζητά τον διάδοχο του Σινουάρ: Ο Χαλίλ Αλ-Χάγια και ο αδίστακτος αδελφός

Διεθνή / Η Χαμάς αναζητά τον διάδοχο του Σινουάρ: Ο Χαλίλ Αλ-Χάγια και ο αδίστακτος αδελφός

Ο ρόλος του Μοχάμεντ Σινουάρ θεωρείται κομβικός για την πορεία του πολέμου στη Γάζα - Οι συζητήσεις για την επιλογή διαδόχου θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, δηλώνουν στελέχη της οργάνωσης
LIFO NEWSROOM
mohament-al-fayed

Διεθνή / Αλ Φαγέντ: Μόλις 2 από τις 21 κατηγορίες για βιασμούς έφθασαν στην εισαγγελία, όσο ήταν ζωντανός

Ερωτήματα για τον ρόλο της Μητροπολιτικής Αστυνομίας στη Βρετανία, καθώς συνολικά 21 γυναίκες είχαν υποβάλλει καταγγελίες εναντίον του Αλ Φαγέντ όσο ήταν στη ζωή
LIFO NEWSROOM