ADVERTORIAL

Αν δεν έχεις ζήσει ακόμη την πιο ζωντανή γιορτή θανάτου, τότε το Día de los Muertos είναι η τέλεια αφορμή για να το κάνεις με τον πιο lit τρόπο. Ειδικά όταν συνδυάζεται με την Espolòn Tequila που φέρνει το πρώτο μεγάλο party της στην Αθήνα, έτοιμο να ανεβάσει το level της διασκέδασης και να δώσει ζωή σε μια νύχτα που δεν θα ξεχάσει κανείς. Ετοιμάσου, λοιπόν, να γιορτάσεις όπως ποτέ άλλοτε, με μοναδικά vibes που τιμούν το Μεξικό, την κουλτούρα του, και φυσικά την αξεπέραστη γεύση της Espolòn.

Γιατί Día de los Muertos και γιατί ειδικά Espolòn;

Ίσως να σκέφτεσαι: «Γιορτή των Νεκρών; Μα, γιορτάζουν οι νεκροί;». Όταν μιλάμε για Μεξικό, η απάντηση είναι ναι και μάλιστα με τον πιο χαρούμενο τρόπο. Γιατί εδώ, το Día de los Muertos δεν έχει καμία σχέση με πένθος και δάκρυα. Αντίθετα, είναι μια γιορτή αφιερωμένη στη μνήμη και τον εορτασμό των αγαπημένων τους που έχουν φύγει από τη ζωή. Το vibe είναι πολύχρωμο, γεμάτο μουσική, χορό, και φυσικά τεκίλα - ακριβώς όπως αυτή που σε περιμένει να την απολαύσεις στο event της Espolòn.

Το Día De Los Muertos δεν είναι, επομένως, απλά ένα παραδοσιακό μεξικάνικο έθιμο – είναι μια γιορτή της ζωής, της έκφρασης και της αυθεντικότητας, κάτι που ενσωματώνει πλήρως η Espolòn Tequila.

Κι αν ακόμη αναρωτιέσαι γιατί να γιορτάσεις ειδικά με Espolòn Tequila, ο λόγος είναι επειδή δεν πρόκειται απλά για ένα ποτό· είναι ένας τρόπος να φέρεις το πνεύμα της σύγχρονης Μεξικανικής κουλτούρας στη ζωή σου. Δημιουργημένη με 100% μπλε Weber αγαύη, σε συνδέει με τις ρίζες της αληθινής μεξικάνικης παράδοσης, ενώ προσθέτει και μια δόση edgy αισθητικής που ταιριάζει απόλυτα στην urban κουλτούρα που όλοι λατρεύουμε.

Espolòn party: Μουσική, happenings και αυθεντική μεξικάνικη τεκίλα

Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις είναι το πρώτο μεγάλο party της Espolòn στην Αθήνα, που θα γίνει την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, ώρα 21:00, στον χώρο του Ωδείου Αθηνών, αφού δεν μιλάμε απλά για ένα event, αλλά μια εκρηκτική εμπειρία που παντρεύει τη μαγεία της μεξικάνικης παράδοσης με το σύγχρονο urban vibe, συνδυάζοντας το chill των λατινοαμερικάνικων ρυθμών με το urban flair της πόλης.

Από τη στιγμή που θα περάσεις την είσοδο, ετοιμάσου επίσης να βρεθείς σε ένα σκηνικό που μοιάζει να ήρθε κατευθείαν από τη Λατινική Αμερική. Τα face painting stations θα σου δώσουν την ευκαιρία να μεταμορφωθείς σε μια σύγχρονη εκδοχή των παραδοσιακών calaveras (σκελετοί), ενώ θα υπάρχουν και hair styling spots εμπνευσμένα από τη μόδα του σύγχρονου Μεξικού. 

Κι όλα αυτά ενώ θα απολαμβάνει παράλληλα τις live performances από τους αγαπημένους @Street Outdoors, @Club Kid και @NikosDrogosis, που θα σε κρατήσουν hyped όλη τη νύχτα, με beats που θα σε κάνουν να μη θέλεις να φύγεις από την πίστα.

Highlight της βραδιάς θα είναι, φυσικά, η ίδια η Espolòn Tequila, αυτή η τεκίλα από 100% μπλε αγαύη που θα σε κάνει σίγουρα να την ερωτευτείς, με το μοναδικό χρυσαφί χρώμα της Espolòn Reposado και τις πλούσιες νότες τροπικών φρούτων της Espolòn Blanco έτοιμα να σε ταξιδέψουν στο Μεξικό με κάθε γουλιά. Ξεκίνα, λοιπόν, με μια αυθεντική και απολαυστική Paloma – 60 ml Espolòn® Blanco, 15 ml χυμός lime και 120 ml pink grapefruit soda – και δώσε το έναυσμα για μια βραδιά που θα θυμάσαι για πολύ καιρό, κάνοντας cheers στη ζωή, στη δημιουργικότητα και στη γιορτή. 

Και αν αυτά δεν είναι αρκετά να σε πείσουν, μάθε επίσης ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη, οπότε έλα, και άσε απλά την Espolòn να κάνει τη μαγεία της!

Ένα ταξίδι στη δημιουργικότητα, την αυθεντικότητα και την έκφραση

Η ιστορία της Espolòn Tequila ξεκινά από το διάσημο αποστακτήριο San Nicolas στο Jalisco, όταν ο Cirilo Oropeza, ένας Μεξικανός master της τέχνης της τεκίλας, αποφάσισε πριν από 25 χρόνια να δημιουργήσει την καλύτερη που μπορεί να γευτεί κανείς, και τα κατάφερε!

Αποτέλεσμα η μοναδική Espolòn, που συνδυάζει τη χειροτεχνική μεξικάνικη παράδοση με τις σύγχρονες τεχνικές και ζυμώνεται υπό τον ήχο κλασικής μουσικής, κάτι που, όπως λένε, δίνει στην αγαύη μια πιο πλούσια και γεμάτη γεύση.

Σε όλα αυτά πρόσθεσε, βέβαια, και τον Ramón, τον θρυλικό κόκορα που εμφανίζεται σε κάθε ετικέτα της, και συμβολίζοντας τη μαχητικότητα και την εθνική περηφάνια του Μεξικού, λειτουργεί ως ο καλύτερος φόρος τιμής στην τέχνη και τον πολιτισμό της χώρας. Και όπως εκείνος δίνει το ρυθμό, έτσι καλεί κι εσένα να οδηγήσεις την παρέα σου σε ένα μοναδικό event που φέρνει τη σύγχρονη Μεξικανική κουλτούρα κατευθείαν στην καρδιά της Αθήνας. 

Και μην ξεχάσεις το #EspolonTequila, γιατί αυτό το party είναι μόνο η αρχή. Φτιάξε τα stories σου, βγάλε φωτογραφίες, και δείξε στους πάντες πώς το Día de los Muertos μπορεί να γίνει το απόλυτο talk of the town. Τι λες, θα είσαι εκεί;

Μάθε περισσότερα & free booking εδώ