Μετρό «Σύνταγμα»: Ο συνωστισμός οφείλεται σε βλάβες σε δύο συρμούς, λέει η ΣΤΑΣΥ

Μετρό «Σύνταγμα»: Ο συνωστισμός οφείλεται σε βλάβες σε δύο συρμούς, λέει η ΣΤΑΣΥ Facebook Twitter
Φωτογραφία: Χ (Twitter)
0

Πρωτοφανής συνωστισμός δημιουργήθηκε περί τις 08:30 το πρωί στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, καθώς νωρίτερα υπέστησαν βλάβες δύο συρμοί, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ.

Η ΣΤΑΣΥ, υπεύθυνη για τη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς, εξήγησε πως δύο συρμοί του μετρό, νωρίς το πρωί σήμερα Πέμπτη, υπέστησαν βλάβες. Και οι δύο συρμοί κινούνταν στην ίδια γραμμή, από τον Πειραιά προς τη Δουκίσσης Πλακεντίας, με αποτέλεσμα να μην περάσει τρένο από τον σταθμό του Συντάγματος επί 11 λεπτά. 

Αυτός ο χρόνος, όμως, ήταν αρκετός ώστε να δημιουργηθεί απίστευτος συνωστισμός με εκατοντάδες πολίτες να γεμίζουν τις αποβάθρες της γραμμής 3 (μπλε) προς Αεροδρόμιο, αλλά ακόμα και τον χώρο με τις κυλιόμενες σκάλες, οι οποίες τέθηκαν εκτός λειτουργίας για λόγους ασφαλείας.

Οι πληροφορίες από την ΣΤΑ.ΣΥ., αναφέρουν ότι, μετά τις 8 το πρωί, παρουσιάστηκαν βλάβες σε δύο διαδοχικούς συρμούς από τον Πειραιά προς το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Ο πρώτος συρμός χρειάστηκε να εκκενωθεί, ενώ ο δεύτερος, που παρουσίασε βλάβη σε θύρες, συνέχισε το δρομολόγιό του μετά την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος από τον ηλεκτροδηγό.

Τα παραπάνω περιστατικά προκάλεσαν καθυστέρηση στα δρομολόγια μεταξύ 08:21 και 08:36 για τους επιβάτες που βρέθηκαν στις αποβάθρες των σταθμών της Γραμμής 3, με κατεύθυνση τη Δουκίσσης Πλακεντίας. Την ίδια ώρα, τα δρομολόγια εκτελούνταν κανονικά στις υπόλοιπες κατευθύνσεις.

Μετά τις 08:36, η κίνηση των συρμών διεξαγόταν προσωρινά κάθε 1μιση λεπτό, με αποτέλεσμα την εξομάλυνση της κυκλοφορίας.

 
 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για ΑΣΕΠ: Για πρώτη φορά το Δημόσιο θα αποκτήσει πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού

Ελλάδα / Μαρινάκης για ΑΣΕΠ: Για πρώτη φορά το Δημόσιο θα αποκτήσει πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού

«Θα συντμηθούν οι προθεσμίες για όλα τα στάδια της διαδικασίας προσλήψεων» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ
LIFO NEWSROOM
Σπάτα: Αδέλφια επιτέθηκαν σε γιατρό, φύλακα και αστυνομικούς - Προκαλέσαν φθορές στο Κέντρο Υγείας

Ελλάδα / Σπάτα: Αδέλφια επιτέθηκαν σε γιατρό, φύλακα και αστυνομικούς - Προκάλεσαν φθορές στο Κέντρο Υγείας

Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσιών, για απειλή και απλή σωματική βλάβη και για αντίσταση κατά τη σύλληψη
LIFO NEWSROOM
Νεκρά βρέφη - Αμαλιάδα: Και για τις πέντε περιπτώσεις η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία 

Ελλάδα / Νεκρά βρέφη - Αμαλιάδα: Στους 3 από τους 5 θανάτους ήταν παρούσα η 24χρονη, έρευνα για τους υπόλοιπους

Στους τρεις από τους πέντε θανάτους γνωρίζουμε ότι ήταν παρούσα η 24χρονη, για τους άλλους δύο γίνεται έρευνα - Στο προανακριτικό υλικό δεν φαίνεται εγκληματική ενέργεια – Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις
LIFO NEWSROOM