Λάρισα: Συνελήφθη ο γιος της 70χρονης που πέθανε από άγρια επίθεση σκυλιών

Λάρισα: Συνελήφθη ο γιος της 70χρονης που πέθανε από άγρια επίθεση σκυλιών Facebook Twitter
0

Ο γιος της 70χρονης που πέθανε στη Λάρισα μετά την επίθεση των σκυλιών της, συνελήφθη από το Α.Τ. Τυρνάβου.

Η ηλικιωμένη γυναίκα κατέληξε μετά από την άγρια επίθεση που δέχτηκε από αγέλη σκύλων, τους οποίους φρόντιζε η οικογένεια, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους, στην περιοχή Πλατανούλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 70χρονη βγήκε στην αυλή για να ταΐσει τα 11 σκυλιά που εκτρέφει ο 46χρονος γιος της. Τότε, οι σκύλοι της επιτέθηκαν υπό άγνωστες συνθήκες και της προκάλεσαν σοβαρά τραύματα, τα οποία την οδήγησαν στον θάνατο.

Κατά τη διάρκεια της επίθεησης, οι κραυγές της γυναίκας άκουσαν στη γύρω περιοχή και οι γείτονές της, έσπευσαν στο σημείο για να τη βοηθήσουν. Ωστόσο, τα σκυλιά φέρεται να ήταν τόσο επιθετικά, που δεν τους επέτρεπαν να εισέλθουν στην αυλή. Επομένως, ειδοποίησαν το Α.Τ Τυρνάβου. Όταν όμως έφτασαν στο σπίτι, ήταν ήδη αργά, καθώς η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή στην αυλή.

Ο σύζυγος και ο γιος της 70χρονης, έφτασαν μετά από αρκετή ώρα στο σπίτι, προκειμένου να μπουν στην αυλή και να μπορέσει το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ να παραλάβει τη γυναίκα και να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Ανθρωποκτονία από αμέλεια

Ο 46χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και βρίσκεται σε σοκ. Λίγο μετά τη σύλληψή του, αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή.

Ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρει ότι η γυναίκα δέχτηκε θανάσιμες δαγκωματιές και πως οι γείτονες που έτρεξαν όταν άκουσαν τις φωνές της δυστυχώς δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να την σώσουν.

Τα 11 σκυλιά ήταν ελεύθερα εκείνη την ώρα, αν και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν ειδικά κλουβιά στο πίσω μέρος της αυλής, ωστόσο την ώρα του συμβάντος ήταν ελεύθερα μέσα στην αυλή, η οποία ήταν απολύτως περιφραγμένη.

Ο δήμαρχος, Στέλιος Τσικριτσής, αναφέρει ότι συνεργείο του δήμου θα προχωρήσει στην απομάκρυνση των ζώων από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία καθώς το περιστατικό πέρα από τη θλίψη που σκόρπισε στην περιοχή, προκάλεσε και φόβο στους κατοίκους για τη συμπεριφορά των ζώων στο εξής.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για ΑΣΕΠ: Για πρώτη φορά το Δημόσιο θα αποκτήσει πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού

Ελλάδα / Μαρινάκης για ΑΣΕΠ: Για πρώτη φορά το Δημόσιο θα αποκτήσει πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού

«Θα συντμηθούν οι προθεσμίες για όλα τα στάδια της διαδικασίας προσλήψεων» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ
LIFO NEWSROOM
Σπάτα: Αδέλφια επιτέθηκαν σε γιατρό, φύλακα και αστυνομικούς - Προκαλέσαν φθορές στο Κέντρο Υγείας

Ελλάδα / Σπάτα: Αδέλφια επιτέθηκαν σε γιατρό, φύλακα και αστυνομικούς - Προκάλεσαν φθορές στο Κέντρο Υγείας

Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσιών, για απειλή και απλή σωματική βλάβη και για αντίσταση κατά τη σύλληψη
LIFO NEWSROOM
Νεκρά βρέφη - Αμαλιάδα: Και για τις πέντε περιπτώσεις η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία 

Ελλάδα / Νεκρά βρέφη - Αμαλιάδα: Στους 3 από τους 5 θανάτους ήταν παρούσα η 24χρονη, έρευνα για τους υπόλοιπους

Στους τρεις από τους πέντε θανάτους γνωρίζουμε ότι ήταν παρούσα η 24χρονη, για τους άλλους δύο γίνεται έρευνα - Στο προανακριτικό υλικό δεν φαίνεται εγκληματική ενέργεια – Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις
LIFO NEWSROOM