Φλόριντα: Γυναίκα έκλεισε τον σύντροφό της μέσα σε βαλίτσα μέχρι να πεθάνει

Φρίκη στην Φλόριντα: Γυναίκα έκλεισε τον σύντροφό της μέσα σε βαλίτσα μέχρι να πεθάνει Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα που κατηγορήθηκε ότι έπνιξε τον σύντροφό της μέσα σε μια βαλίτσα κρίθηκε ένοχη για φόνο την Παρασκευή μετά από δίκη 10 ημερών.

Η Σάρα Μπουν, 46, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για το θάνατο του συντρόφου της, του 42χρονου Χόρχε Τόρες, τον Φεβρουάριο του 2020 στο διαμέρισμά τους στο Winter Park, στη Φλόριντα. Μετά από 90 λεπτά συζήτησης, οι ένορκοι συμφώνησαν στην ετυμηγορία εναντίον της το βράδυ της Παρασκευής. Στο παρελθόν είχε δηλώσει αθώα για τις κατηγορίες της δολοφονίας δεύτερου βαθμού.

Οι εισαγγελείς λένε ότι η Μπουν έκλεισε τον Τόρες μέσα σε μια βαλίτσα κατά τη διάρκεια ενός μεθυσμένου παιχνιδιού κρυφτού, χτυπώντας τον με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και στη συνέχεια τον άφησε μια νύχτα μέχρι να πεθάνει από ασφυξία.

Φρίκη στην Φλόριντα: Γυναίκα έκλεισε τον σύντροφό της μέσα σε βαλίτσα μέχρι να πεθάνει Facebook Twitter

Βίντεο από κινητό τηλέφωνο του Τόρες να αγωνίζεται στην πράσινη βαλίτσα προβλήθηκε και παρέμεινε στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια της δίκης, μαζί με τη δυσλειτουργική σχέση του ζευγαριού.

Στο βίντεο του Τόρες μέσα στη βαλίτσα, ακούγεται να λέει:

  • «Σάρα, δεν μπορώ να αναπνεύσω, μωρό μου».
  • «Πρόβλημά σου», απαντά.
  • «Σάρα, δεν μπορώ να αναπνεύσω», είπε ξανά.
  • «Δικό σου πρόβλημα», απάντησε η Μπουν.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2020, στη 1:01 μ.μ., η Μπουν τηλεφώνησε στην άμεση δράση για να αναφέρει ότι ο φίλος της,  ήταν νεκρός μέσα στο διαμέρισμά τους.

Στο ηχητικό, που εξασφάλισε το WOFL, ακούγεται να λέει, «Ο φίλος μου είναι νεκρός».

Είπε στους αστυνομικούς ότι αυτή και ο φίλος της «έπαιζαν χθες το βράδυ και τον έβαλα σε μια βαλίτσα και παίζαμε». «Κάτι σαν κρυφτό», είπε. Είπε ότι «λιποθύμησε» και ξύπνησε και βρήκε τον Τόρες να μην ανταποκρίνεται και να μην αναπνέει στη βαλίτσα. «Δεν ξέρω τι συνέβη», είπε. «Είχε αίμα από το στόμα του. Είναι μωβ». Η Μπουν είπε ότι προσπάθησε να του κάνει ΚΑΡΠΑ. «Δεν έγινε τίποτα. Είναι μωβ», είπε.

Αναμένεται να καταδικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου και αντιμετωπίζει έως και ισόβια κάθειρξη, ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα της πολιτείας Όραντζ σε μια απελευθέρωση.

Προς υπεράσπισή της, η Μπουν πήρε θέση κατά τη διάρκεια της δίκης για δική της υπεράσπιση, ισχυριζόμενη ότι δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει τον Τόρες. Ισχυρίστηκε επίσης ότι οι ενέργειές της ήταν για αυτοάμυνα και ισχυρίστηκε ότι ο Τόρες την κακοποίησε στο παρελθόν και δεν είχε σκοπό να τον βλάψει.

Οι εισαγγελείς στην Κομητεία Όραντζ διαφώνησαν, γράφοντας σε μια ανακοίνωση ότι η μαρτυρία της «αντικρουόταν από δηλώσεις που έκανε και βίντεο που την έδειχναν να κοροϊδεύει το θύμα καθώς παρακαλούσε να απελευθερωθεί από τη βαλίτσα».

Με πληροφορίες από Fox News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Πλήξαμε τη δυνατότητα του Ιράν να παράγει πυραύλους

Διεθνή / Νετανιάχου: Πλήξαμε τη δυνατότητα του Ιράν να παράγει πυραύλους

Ο Νετανιάχου τόνισε ότι το Ιράν είχε εξαπολύσει εκατοντάδες βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Ισραήλ την 1η Οκτωβρίου, επίθεση που «απέτυχε» καθώς η ισραηλινή αντιπυραυλική άμυνα ανέλαβε δράση
LIFO NEWSROOM
Νέα Ορλεάνη: Δικαστής μπλοκάρει την εκκαθάριση καταυλισμών πριν από τις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ

Διεθνή / Νέα Ορλεάνη: Δικαστής μπλοκάρει την εκκαθάριση καταυλισμών πριν από τις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ

Οι Αρχές είχαν ξεκινήσει την εκκένωση μιας περιοχής κάτω από γέφυρα κοντά στο Superdome, με στόχο τη μεταφορά περίπου 75 ατόμων σε άλλη τοποθεσία, επικαλούμενες λόγους ασφάλειας
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Τουλάχιστον 45 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στην Μπέιτ Λαχία

Διεθνή / Γάζα: Τουλάχιστον 45 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στην Μπέιτ Λαχία

Η ένταση κλιμακώνεται περαιτέρω, με την Ιορδανία να καταδικάζει τις επιθέσεις της Ισραηλινής αεροπορίας στη Beit Lahiya, αναφέροντας ότι συνιστούν πρόκληση κατά του διεθνούς και ανθρωπιστικού δικαίου
LIFO NEWSROOM
Νετανιάχου: Το Ισραήλ επιλέγει τους στόχους του με βάση τα εθνικά συμφέροντα και όχι με εντολές των ΗΠΑ

Διεθνή / Νετανιάχου: Το Ισραήλ επιλέγει τους στόχους του με βάση τα εθνικά συμφέροντα και όχι με εντολές των ΗΠΑ

Η απάντηση του πρωθυπουργού του Ισραήλ σε ρεπορτάζ που ανέφερε πως δεν έπληξαν ιρανικές εγκαταστάσεις φυσικού αερίου και πετρελαίου λόγω πιέσεων από τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM