Λ. Βουλιαγμένης: Εξιτήριο σε 4 μαθητές μετά από νοσηλεία για μέθη - Βγήκε από τη ΜΕΘ η 15χρονη

Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Εξιτήριο σε 4 μαθητές μετά από νοσηλεία για μέθη - Βγήκε από τη ΜΕΘ η 15χρονη Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Pexels
0

Εξιτήριο έλαβαν τέσσερις από τους μαθητές που μεταφέρθηκαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής στο Νοσοκομείο Παίδων μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Στο νοσοκομείο θα παραμείνει για νοσηλεία η 15χρονη, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε σε απλή κλίνη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πρόκειται για μαθητές λυκείων των βορείων προαστίων, ηλικίας 14 και 15 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν σε χοροεσπερίδα που διοργανώθηκε από τα δεκαπενταμελή συμβούλια μαθητών σε συνεννόηση με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Λυκείων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κλαμπ έδωσε στους ανήλικους αλκοολούχα ποτά έναντι χρηματικού αντιτίμου με αποτέλεσμα οκτώ μαθητές να διακομισθούν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία λόγω μέθης.

Στο Τμήμα εξετάστηκαν ενόρκως οι γονείς των ανωτέρω ανηλίκων ενώ στο κλαμπ μετέβησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Αττικής όπου και εντόπισαν τον προσωρινά υπεύθυνο, τον οποίο συνέλαβαν οδηγώντας τον στο Τ.Α. Παγκρατίου. Εκεί σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του αρ. 306 Π.Κ. «Έκθεση» σε βάρος του 20χρονου υπευθύνου, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Από το ανακριτικό συνεργείο της Υ.Α.Α. ενημερώθηκε τηλεφωνικά ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης και εκδόθηκαν αναζητήσεις για τη σύλληψη νόμιμων εκπροσώπων της ιδιοκτήτριας και της διοργανώτριας εταιρείας, εντός ορίων αυτοφώρου.

 
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ