Βίντεο - ντοκουμέντο από το κλαμπ που λιποθύμησαν οι μαθητές: «Είχαν τη βότκα σαν νερό» λέει θαμώνας

Βίντεο - ντοκουμέντο από το κλαμπ που λιποθύμησαν οι μαθητές: «Είχαν τη βότκα σαν νερό» λέει θαμώνας Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η περιπέτεια των τεσσάρων μαθητών που οδηγήθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Οι μαθητές Λυκείου οργάνωσαν ένα πάρτι σε κλαμπ της Βουλιαγμένης, αλλά τέσσερα από τα παιδιά, έμειναν λιπόθυμα στο πεζοδρόμιο έξω από το κέντρο διασκέδασης και νοσηλεύτηκαν, με τη μία μαθήτρια να μεταφέρεται στη ΜΕΘ. Πλέον βρίσκονται όλοι εκτός κινδύνου.

Βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Star, δείχνει τον κόσμο που έχει κατακλύσει τον δρόμο. Συνολικά 8 παιδιά βρέθηκαν στα επείγοντα.

«Είναι απαράδεκτοι» λέει συγγενής μαθήτριας. «Έχουν εκδήλωση χοροεσπερίδας κια σερβίρουν ποτό και μάλιστα μπόμπα», συνέχισε

Μαθήτρια του σχολείου που πήγε στο μαγαζί, ανέφερε: «Πήγα με το σχολείο μου, το δεκαπενταμελές μας ενημέρωσε, πήγαν με πούλμαν κάποια παιδιά εγώ ήμουν με αυτά. Μπήκαμε, σέρβιραν τα ποτά, τα μπουκάλια γιατί οι κρατήσεις ήταν όλες με μπουκάλια κι αν ήθελε κάποιος έμπαινε με είσοδο».

Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι το αλκοόλ έρεε άφθονο. «Πίνανε πάρα πολύ έβαζαν το μπουκάλι όλο στο στόμα τους», «Έπαιρναν το μπουκάλι της βότκας και το έχυναν πάνω τους λες και ήταν νερό» λένε ορισμένοι από τους θαμώνες στο κλαμπ.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν άρχισαν να λιποθυμούν τα παιδιά. Ο καλλιτέχνης που τραγουδούσε σταμάτησε το πρόγραμμα και οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν τον κόσμο να αποχωρήσει από το μαγαζί.

Ο υπεύθυνος του κλαμπ συνελήφθη ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη και ο γονείς των μαθητών που έχασαν τις αισθήσεις τους.

Πρόκειται για μαθητές λυκείων των βορείων προαστίων, ηλικίας 14 και 15 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν σε χοροεσπερίδα που διοργανώθηκε από τα δεκαπενταμελή συμβούλια μαθητών σε συνεννόηση με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Λυκείων.

Στο Τμήμα εξετάστηκαν ενόρκως οι γονείς των ανωτέρω ανηλίκων ενώ στο κλαμπ μετέβησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Αττικής όπου και εντόπισαν τον προσωρινά υπεύθυνο, τον οποίο συνέλαβαν οδηγώντας τον στο Τ.Α. Παγκρατίου. Εκεί σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του αρ. 306 Π.Κ. «Έκθεση» σε βάρος του 20χρονου υπευθύνου, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Από το ανακριτικό συνεργείο της Υ.Α.Α. ενημερώθηκε τηλεφωνικά ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης και εκδόθηκαν αναζητήσεις για τη σύλληψη νόμιμων εκπροσώπων της ιδιοκτήτριας και της διοργανώτριας εταιρείας, εντός ορίων αυτοφώρου.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δ. Αθηναίων: Έχουμε επιληφθεί του θέματος με το νυχτερινό κλαμπ στη Λ. Βουλιαγμένης, που χορήγησε αλκοόλ σε ανηλίκους

Ελλάδα / Δ. Αθηναίων: Έχουμε επιληφθεί του θέματος με το νυχτερινό κλαμπ στη Λ. Βουλιαγμένης, που χορήγησε αλκοόλ σε ανηλίκους

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων, σχετικά με το νυχτερινό κλαμπ, όπου διασκέδαζαν ανήλικοι και τα ξημερώματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λόγω κατανάλωσης αλκοόλ
LIFO NEWSROOM
Σημαιοφόρος ετών 80 κατέρριψε πανελλήνιο ρεκόρ: «Οι ανάγκες τότε δεν μου επέτρεψαν να πάω σχολείο»

Ελλάδα / Σημαιοφόρος ετών 80 κατέρριψε πανελλήνιο ρεκόρ: «Οι ανάγκες τότε δεν μου επέτρεψαν να πάω σχολείο»

Οι δηλώσεις του Βασίλη Παναγιωταρόπουλου, μαθητή της Γ' Γυμνασίου, που έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία σημαιοφόρος - Εκπροσώπησε το σχολείο του στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
LIFO NEWSROOM
Δηλητηρίαση στη Φλώρινα: Πρόστιμα ύψους 10.000 ευρώ είχαν επιβληθεί στο ξενοδοχείο

Ελλάδα / Δηλητηρίαση στη Φλώρινα: Πρόστιμα ύψους 10.000 ευρώ είχαν επιβληθεί στο ξενοδοχείο

«Για αναληθή-ανακριβή στοιχεία κατά την υποβολή της γνωστοποίησης του τουριστικού καταλύματος και για παράνομη λειτουργία του καταστήματος» ενημέρωσε το υπουργείο Τουρισμού
LIFO NEWSROOM
28η Οκτωβρίου - Μυτιλήνη: Έφυγε από τη ζωή στα 99 του χρόνια ο τελευταίος των ηρώων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Ελλάδα / 28η Οκτωβρίου - Μυτιλήνη: Έφυγε από τη ζωή στα 99 του χρόνια ο τελευταίος των ηρώων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Λίγες μέρες πριν από την επέτειο του «ΟΧΙ» των Ελλήνων της 28ης Οκτωβρίου ο 99χρονος Ασημάκης Πολυπαθέλλης έφυγε από τη ζωή ήρεμα, στο σπίτι του διαβάζοντας «χωρίς γυαλιά» ό,τι εύρισκε μπροστά του
LIFO NEWSROOM