Τουλάχιστον πέντε άτομα πυροβολήθηκαν όταν ένας ένοπλος άντρας άνοιξε πυρ κατά των περαστικών, έξω από το Empire State Building της Νέας Υόρκης.
Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν γύρω στις 9 π.μ. τοπική ώρα προκαλώντας τον πανικό στους μάρτυρες του συμβάντος που πήγαιναν εκείνη την ώρα στη δουλειά τους.
Σύμφωνα με τη DailyMail, οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης πυροβόλησαν τον άντρα, ο οποίος και έπεσε νεκρός. Άλλες αναφορές διαψεύδουν κάτι τέτοιο, καθώς θέλουν το δράστη να βρίσκεται υπό κράτηση των αρχών.
Σημειώνεται ότι οι γύρω δρόμοι έκλεισαν, καθώς οι ανακριτές κατέφθασαν εκεί για να συλλέξουν στοιχεία.
Διεθνή /
Έκτακτο: Ένοπλος πυροβολούσε περαστικούς έξω από το Empire State Building
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Κλειστοί δρόμοι αύριο στην Αθήνα - Πώς θα πραγματοποιείται η κυκλοφορία
«Δρ Θάνατος»: Ο Γάλλος αναισθησιολόγος που δηλητηρίαζε και σκότωνε ασθενείς για να εκδικηθεί γιατρούς
Όταν η μήτρα της βασίλισσας Αμαλίας έγινε πολιτικό ζήτημα
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής: «Πρέπει να ξεκουραζόμαστε»
Ηράκλειο: «Με είδε και χάθηκε στα χωράφια» - Νέα μαρτυρία για τον αγνοούμενο γιατρό
σχόλια