Άμστερνταμ: Βόμβα από το B’ παγκόσμιο πόλεμο εντοπίστηκε σε αεροδρόμιο

Άμστερνταμ: Βόμβα από το B’ παγκόσμιο πόλεμο εντοπίστηκε σε αεροδρόμιο Facebook Twitter
1

Τμήμα του αεροδρομίου του Άμστερνταμ Σίπχολ, έκλεισαν σήμερα οι αρχές της Ολλανδίας, μετά τον εντοπισμό βόμβας από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, μετέδωσε το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP επικαλούμενο εκπρόσωπο του αεροδρομίου.

Ο τερματικός σταθμός C εκκενώθηκε προληπτικά εξαιτίας βάσιμης υποψίας" ότι οι αρχές του αεροδρομίου εντόπισαν μια βόμβα από τον Πόλεμο, είπε η εκπρόσωπος.

"Αυτό θα έχει μεγάλο αντίκτυπο. Μπορούμε να σταθμεύσουμε τα αεροσκάφη σε κάποιο άλλο σημείο, ως ένα βαθμό, αλλά κάποια στιγμή (αυτό) θα προκαλέσει ματαιώσεις ή καθυστερήσεις (πτήσεων)", πρόσθεσε η ίδια.

Από τον συγκεκριμένο τερματικό σταθμό αναχωρούν πτήσεις προς τις χώρες της ΕΕ που ανήκουν στη Συνθήκη Σένγκεν, δηλαδή οι περισσότεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί περιλαμβανομένων της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Η εκπρόσωπος δήλωσε ότι μια ομάδα πυροτεχνουργών κατευθύνεται προς το σημείο όπου βρέθηκε το αντικείμενο.

Το Σίπχολ είναι το πέμπτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ευρώπη. Το 2010 από και προς αυτό ταξίδεψαν περίπου 45 εκατομμύρια επιβάτες.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Διεθνή / ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Σύμφωνα με νομικούς εμπειρογνώμονες, η κυβέρνηση φαίνεται να επιχειρεί την απέλαση του Χαλίλ με το σκεπτικό ότι συμμετείχε σε τρομοκρατική δραστηριότητα ή συνιστά απειλή
LIFO NEWSROOM
Επιχειρήσεις σε συναγερμό: Οι δασμοί Τραμπ οδηγούν σε μείωση καταναλωτικών δαπανών

Διεθνή / Επιχειρήσεις σε συναγερμό: Οι δασμοί Τραμπ οδηγούν σε μείωση καταναλωτικών δαπανών

Παρά το γεγονός ότι ο Τραμπ έχει δηλώσει πως οι πολιτικές του μπορεί να προκαλέσουν «βραχυπρόθεσμο πόνο», η ανησυχία για τις οικονομικές επιπτώσεις εντάθηκε, καθώς απέφυγε να προβλέψει αν η πολιτική του θα οδηγήσει σε ύφεση
LIFO NEWSROOM