Ποια είναι η ιστορία της περιοχής; Πώς παράγεται το Prosecco; Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του; Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη μέθοδο martinotti και charmât; Πώς αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί την αύξηση της ζήτησης του κρασιού αυτού την ίδια ώρα που η παραγωγή στα σταφύλια μειώνεται;

 

Ο Stefano Ferrantes μοιράζεται την άποψή του για τις καλλιεργητικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να αντιμετωπιστούν οι νέες κλιματολογικές συνθήκες και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι έχει τόσο μεγάλη επιτυχία η συγκεκριμένη ποικιλία στους καταναλωτές. Τέλος, περιγράφει τι σημαίνει Prosecco για εκείνον.