Το Pizza School Bar συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα ιταλικής κουζίνας και να μας ταξιδεύει με γεύσεις που έχουμε αγαπήσει αλλά και νέες συνταγές εμπνευσμένες από τη λατρεμένη ιταλική-μεσογειακή κουζίνα. Σε συνεργασία με τη σεφ Μάρθα Παρασκευοπούλου και υπό την καθοδήγηση του executive chef Αλέξανδρου Λαζούλη, το νέο μενού είναι μια ωδή στη δημιουργικότητα και καταφέρνει να αναδείξει με κάθε τρόπο τα ποιοτικά υλικά που παραμένουν αδιαμφισβήτητη αξία. Από την πλατεία Αγίας Ειρήνης μέχρι το River West, οι προτάσεις του καταλόγου έχουν κάτι για όλους.
Το brunch κλέβει την παράσταση με πιάτα όπως τα αγγλικά muffins με γουακαμόλε, αυγό ποσέ και σολομό ή τα άκρως παραδοσιακά panini με συνδυασμούς από εκλεκτά υλικά. Στον κυρίως κατάλογο, τα new entries ανεβάζουν το επίπεδο απόλαυσης. Δοκίμασε οπωσδήποτε το μοσχαρίσιο carpaccio με κρέμα παρμεζάνας και λάδι τρούφας αλλά και την τάρτα Crostata di moussaka που εμπνέεται από το εμβληματικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας.
Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα βρουν στην Caccio peppe e pistachio, την ουσία της αγαπημένης τους κλασικής ιταλικής γεύσης που απογειώνεται με το premium φιστίκι Αιγίνης, ενώ η πίτσα παραμένει, φυσικά, βασίλισσα με δημιουργίες όπως η ολοκαίνουργια Asti με σάλτσα κίτρινης πιπεριάς, μοτσαρέλα, γραβιέρα, πανσέτα, chili και ρόκα. Τα κυρίως είναι εξίσου δημιουργικά και νόστιμα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το Agnello con orzo με αρνίσιο κότσι ραγού, κριθαράκι και μυρωδικά.
Είτε περάσεις από το κέντρο της Αθήνας, είτε από το River West ή ακόμα και από Θεσσαλονίκη, το Pizza School Bar σε καλωσορίζει σε έναν χώρο όπου το φαγητό γίνεται τρόπος να απολαύσεις τη ζωή.
Πλατεία Αγίας Ειρήνης 8 , 210 3251444, Facebook, Instagram
River West OPEN, Αιγάλεω / Λεωφόρος Νίκης 9, Θεσσαλονίκη
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0