Βριλήσσια: Νεκρός 85χρονος που παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Βριλήσσια: Νεκρός 85χρονος που παρασύρθηκε από μπετονιέρα Facebook Twitter
0

Ένας 85χρονος έχασε τη ζωή του, λίγη ώρα αφού τον παρέσυρε μπετονιέρα στα Βριλήσσια.

Ο ηλικιωμένος επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, αλλά ο οδηγός του ογκώδους οχήματος δεν τον είδε, με αποτέλεσμα να τον πατήσει. Το δυστύχημα καταγράφηκε από κάμερα της περιοχής και προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μόλις ο άνδρας που οδηγούσε την μπετονιέρα αντιλήφθηκε τι συνέβη, ακινητοποίησε το όχημα και κατέβηκε. Άμεσα, ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΚΑΤ, εκεί όπου εξέπνευσε λίγο αργότερα. 

Ο οδηγός της μπετονιέρας συνελήφθη. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το ΑΤ της περιοχής.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο βρέθηκαν δύο άτομα που εργάζονταν ως εθελοντές, καθώς και άτομα, τα οποία διέμεναν και ακολουθούσαν πρόγραμμα απεξάρτησης
LIFO NEWSROOM