Πώς αντιμετώπιζαν ένα νέο κορίτσι που πρότεινε κρασί οι γευσιγνώστες και οι πελάτες των εστιατορίων, άντρες και γυναίκες, το μακρινό 1990;

 

Από την Ελληνική Ακαδημία Οίνου και το Αθηνόραμα, στο ιστορικό Mezzo Mezzo και το Tudor Hall, η πορεία της πρώτης Ελληνίδας οινοχόου είναι γεμάτη ιστορίες και πρόσωπα από άλλες εποχές, για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Η Μαρία Kατσούλη μιλά για την εγχώρια γαστρονομική σκηνή στις εποχές του Χρηματιστηρίου, για την ίδρυση της Ένωσης Οινοχόων Ελλάδος και των Ελληνίδων του κρασιού. Τι λένε για αυτή οι συνεργάτες της και ποια είναι η συμβουλή που δίνει στους νέους οινοχόους;