Δολοφονία στην Εύβοια: «Ο γαμπρός μου μας είπε ότι τον σκότωσε» λένε τώρα τα δύο αδέλφια

Δολοφονία στην Εύβοια: «Ο γαμπρός μου μας είπε ότι τον σκότωσε» λένε τώρα τα δύο αδέλφια Facebook Twitter
Φωτ. από το σπίτι που έγινε η δολοφονία σε χωριό της Εύβοιας / evima.gr
0

Αλλάζουν τα όσα υποστήριζαν αρχικά τα αδέλφια από την Εύβοια, τα οποία κατηγορούνται για τη δολοφονία του 66χρονου πατέρα τους σε χωριό της Κύμης.

Τα δύο παιδιά που έχουν προφυλακιστεί για τη δολοφονία του πατέρα τους στην Εύβοια, ζητούν να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση, στην οποία αυτή τη φορά θα υποστηρίζουν πως δεν ήταν παρόντες την ώρα της δολοφονίας και πως ο 29χρονος σύζυγος της κόρης, ήταν εκείνος που αφαίρεσε τη ζωή του 66χρονου.

«Ήμουν κάτω μαζί με την αδερφή μου και κοιμόμασταν στο σαλόνι. Ξαφνικά ήρθε ο γαμπρός μου και μας ξύπνησε και μας είπε ότι τον σκότωσε. Ήταν ψυχρός. Eκείνη την ώρα φοβηθήκαμε και εμείς για τη ζωή μας», φέρεται να υποστηρίζει τώρα ο 22χρονος γιος του θύματος. «Μας ανάγκασε να συμμετέχουμε στη συγκάλυψη του εγκλήματος που μόνος του διέπραξε», υποστηρίζει η κόρη σύμφωνα με πληροφορίες του Live News.

Αξίζει να σημειωθεί πως εξαρχής ο γιος και ο γαμπρός του 66χρονου, έριχναν ο ένας την ευθύνη για τη δολοφονία στον άλλο. 

«Ο γαμπρός μου είχε σχέδιο. Μας είπε ότι αν δεν πιστέψουν ότι ο πατέρας μου πήγε να μου επιτεθεί νωρίτερα και μας καταλάβουν, θα πούμε ότι τον σκοτώσαμε όλοι μαζί. Εμείς θέλαμε να πούμε από την αρχή την αλήθεια αλλά φοβόμασταν. Πράγματι, όσα είπα για τη σεξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν παιδί ισχύουν», συνέχισε ο γιος.

Την ίδια ώρα ο γαμπρός του 66χρονου δεν έχει μιλήσει ξανά μετά την πρώτη απολογία του, κατά την οποία είχε υποστηρίξει πως είχε δει τον γιο να προσπαθεί να σκοτώσει τον πατέρα του με μαξιλάρι. 

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM