Στουρνάρας: «Θα στέλνουμε τους φοροφυγάδες στη φυλακή»

Στουρνάρας: «Θα στέλνουμε τους φοροφυγάδες στη φυλακή» Facebook Twitter
0

Τη σκέψη, να οδηγούνται οι φοροφυγάδες στη φυλακή χωρίς να έχουν το δικαίωμα αναστολής στην ποινή τους, εξετάζει η κυβέρνηση, όπως εκμυστηρεύτηκε ο υπουργός Οικονομικών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στην επίσκεψη του σήμερα στο Προεδρικό ο κ. Στουρνάρας είπε ότι το ενδεχόμενο αυτό εξετάζεται σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης και «όπως συμβαίνει στην Αμερική,» θα φυλακίζονται  όσοι θα καταδικάζονται για φοροδιαφυγή.

Μάλιστα ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι όλο το βάρος θα δοθεί εκεί, μόλις τελειώσουν οι εκκρεμότητες με τη δόση.

Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας, χαρακτήρισε «πληγή» τη φοροδιαφυγή ενώ ζήτησε από τον υπουργό να κοιτάξει και το θέμα των οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να μάθει και τις λεπτομέρειες της αποχώρησης του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ-τον οποίο χαρακτήρισε φιλέλληνα- από το Γιούρογκρουπ, για να λάβει το σχόλιο και προτροπή μαζί, του κ. Στουρνάρα: «Καλό θα ήταν να τον βραβεύσετε»

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταπατημένα ακίνητα του Δημοσίου: Άνοιξε η πλατφόρμα, ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση σε α' φάση

Οικονομία / Καταπατημένα ακίνητα Δημοσίου: Άνοιξε η πλατφόρμα, ποιους αφορά, ποιοι δικαιούνται έκπτωση μέχρι και 80%

Αφορά στην εξαγορά 90.000 καταπατημένων ακινήτων - Βήμα προς βήμα η διαδικασία - Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση του ακινήτου στο Ε9 τουλάχιστον 5 χρόνια πριν την αίτηση
LIFO NEWSROOM