Ένα χρόνο κλειστό το υπερσύγχρονο νοσοκομείο της Σαντορίνης

Ένα χρόνο κλειστό το υπερσύγχρονο νοσοκομείο της Σαντορίνης Facebook Twitter
0

Εκτός λειτουργίας παραμένει το ολοκαίνουργιο και πλήρως εξοπλισμένο νοσοκομείο στο πιο τουριστικό νησί της Ελλάδας, τη Σαντορίνη. Η κατασκευή του έχει ολοκληρωθεί εδώ και 1 χρόνο όμως παραμένει κλειστό επειδή το κράτος χρωστάει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ στον ανάδοχο του έργου.

Χθες περίπου 2.000 πολίτες και φορείς του νησιού πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας με μοναδικό τους αίτημα να λειτουργήσει όσο πιο σύντομα γίνεται το νοσοκομείο, το οποίο διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Η λειτουργία του κρίνεται επιτακτική καθώς στο Κέντρο Υγείας της Σαντορίνης εξυπηρετούνται περίπου 50 χιλιάδες περιστατικά.

Μάλιστα η λειτουργία του θα μπορούσε να αποφέρει και κέρδη καθώς υπάγεται σε φορέα του δημοσίου μέσω του οποίοι έχει δυνατότητα εισπράξεων από ασφαλιστικά ταμεία όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ