Λαφαζάνης για Στουρνάρα: «Ιδού ο τρομοκράτης»

Λαφαζάνης για Στουρνάρα: «Ιδού ο τρομοκράτης» Facebook Twitter
1

Ως «πολιτικό τρομοκράτη» χαρακτήρισε τον Γιάννη Στουρνάρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας από το βήμα της βουλής, κατά τη συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου.

 «Τα ΜΜΕ ψάχνουν τους τρομοκράτες, αλλά ιδού ο πολιτικός τρομοκράτης» είπε ο κ. Λαφαζάνης δείχνοντας τον υπουργό.

 «Η κυβέρνηση εξοντώνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το πηγαίνει εν μια νυκτί στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, απολύοντας τους εργαζόμενους» είπε ο βουλευτής σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση θα δώσει εξηγήσεις ενώ κάλεσε τον υπ. Οικονομικών να καταθέσει στη βουλή της εκθέσεις των Alvarez & Marsal και Black Rock, στις οποίες καταδεικνύεται, όπως είπε, ότι το ΤΤ είναι βιώσιμο.

«Τα ίδια εγκλήματα που κάνατε με την ΑΤΕ, πάτε τώρα να τα κάνετε και στο ΤΤ. Θα λογοδοτήσετε, όμως, κύριε υπουργέ. Δεν θα κρυφτείτε πίσω από μια δράκα ΜΜΕ που σας στηρίζουν, ούτε θα σας καλύψει ο εσμός των κονδυλοφόρων σας» είπε ο κ. Λαφαζάνης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM