Στη Βουλή ακόμη καπνίζουν

Στη Βουλή ακόμη καπνίζουν Facebook Twitter
3

88 βουλευτές της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ έκαναν έναν αντικαπνιστικό συνασπισμό, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το κάπνισμα στη βουλή και να ζητήσουν την εφαρμογή του νόμου που έχει ψηφιστεί εδώ και καιρό.

Οι 88 έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής στην οποία τονίζουν το απαράδεκτο θέαμα που παρουσιάζει η βουλή καθώς "δεν υπάρχει ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο στο οποίο ειδικά τις κρίσιμες ημέρες των συνεδριάσεων να γίνεται σεβαστή η απαγόρευση του καπνίσματος".

Σύμφωνα με την επιστολή οι βουλευτές καπνίζουν σε κάθε χώρο της βουλής. "Το εντευκτήριο της Βουλής έχει μετατραπεί σε καπνιστήριο βουλευτών και συνεργατών τους. Το ίδιο συμβαίνει και στο καφενείο, παρά το ότι ατύπως έχει δημιουργηθεί ειδικός κλειστός χώρος για καπνιστές", επισημαίνεται. Με την επιστολή ζητείται η παρέμβαση του προέδρου ώστε "να σταματήσει αυτή η θλιβερή και εξοργιστική κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα να προστατευτεί το κύρος του κοινοβουλίου".

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM