Προσήγαγαν και μαθητή στην Ιερισσό

Προσήγαγαν και μαθητή στην Ιερισσό Facebook Twitter
2

Κλειστό είναι σήμερα το Αριστοτέλειο Λύκειο Ιερισσού, μετά από απόφαση που πήραν οι μαθητές του σχολείου, σε ένδειξη συμπαράστασης στον συμμαθητή τους που προσήχθη από την αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για την επίθεση στο εργοστάσιο στις Σκουριές.

Οι μαθητές, σε ανακοίνωσή τους, χαρακτηρίζουν την προσαγωγή «αυθαίρετη», ζητούν την άρση της και δηλώνουν την αντίθεσή τους σε κάθε παρόμοια ενέργεια. Ταυτόχρονα, εκφράζουν την απογοήτευση και αγανάκτησή τους «για τα δυσάρεστα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας και επηρεάζουν αφενός την κοινωνία και αφετέρου το ίδιο το σχολείο». «Με ΜΑΤ, βία και καταστολή χρυσάφι δεν θα πάρουνε απ' τη Χαλκιδική», καταλήγει η ανακοίνωση των μαθητών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, συνεχίζονται οι προσαγωγές πολιτών της Χαλκιδικής. Χθες, δύο πολίτες ενημερώθηκαν τηλεφωνικά να προσέλθουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πολυγύρου, ενώ τους ζητήθηκε να δώσουν δείγμα DNA και όταν ο ένας αρνήθηκε του το πήραν δια της βίας, σύμφωνα με το thesstoday. Αργότερα προσήχθη και η σύζυγος του ενός και όλοι τους μετά από ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι. Σήμερα το πρωί, ενημερώθηκαν να προσέλθουν στο ΑΤ και δύο νεαροί 18 και 19 ετών, ο ένας από τους οποίους είναι μαθητής του Αριστοτέλειου Λυκείου Ιερισσού.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM