Εξώδικο στο γείτονά της έστειλε η Βίκυ Σταμάτη

Εξώδικο στο γείτονά της έστειλε η Βίκυ Σταμάτη Facebook Twitter
6

Εξώδικο στο γείτονα της απέστειλε δια του συνηγόρου τους κ. Κούγια η Βίκυ Σταμάτη, στο οποίο τον κατηγορεί ότι εκμεταλλεύεται την κατάσταση της οικογένειάς της.

 «Εδώ και μέρες επιδίδεστε σε μία πρωτοφανή παράνομη συμπεριφορά και προσβολή της ιδιοκτησίας μου, αλλά και της προσωπικότητάς μου, εκμεταλλευόμενος την παρούσα κατάσταση της οικογένειάς μου», αναφέρεται στο εξώδικο προς τον ιδιοκτήτη του ισογείου στο νεοκλασικό της Δ. Αρεοπαγίτου. Παράλληλα τον κατηγορεί ότι διατηρεί στο ισόγειο ταξιδιωτικό γραφείο «παρότι η λειτουργία επαγγελματικής στέγης απαγορεύεται» στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

 Προσθέτει πως ο επιχειρηματίας απέκτησε τα ακίνητα μέσω πλειστηριασμού «εκμεταλλευόμενος το ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν τοξικομανής και μάλιστα απεβίωσε εντός της οικίας του» για να συνεχίσει:

«Έχετε μεθοδεύσει με την καθημερινή προκλητική παράνομη συμπεριφορά σας, επιδιώκοντας τη δήμευση του διαμερίσματός μου με απώτερο σκοπό να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία και να αποκτήσετε σε μηδαμινή αξία μέσω πλειστηριασμού, όπως συνηθίζετε, το διαμέρισμά μου, το οποίο έχει αγοραστεί με νόμιμο δάνειο».

Η κ. Σταμάτη κατηγορεί ακόμη το γείτονα ότι άφησε τα τηλεοπτικά συνεργεία να μπουν και να δείξουν το εσωτερικό του διαμερίσματός της, ακόμη και φωτογραφίες της, όπως και του ανήλικου γιού της. «Έχετε διαπράξει και το αδίκημα της διάρρηξης του διαμερίσματός μου είτε κατά μόνας είτε σε συνεργασία με τους φωτογράφους» αναφέρει.

.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM