Domino's Pizza

Domino's Pizza Facebook Twitter
0

Η online παραγγελία φαγητού έχει μπει πλέον στην καθημερινότητά μας και η Domino’s Pizza, όντας η πρώτη στη χώρα που έφερε αυτή την υπηρεσία στο χώρο, διατηρεί ακόμα τα πρωτεία με μια άκρως ελκυστική προσφορά!  Κάθε παραγγελία στη σελίδα www.dominos.gr και στα πρωτοπόρα smartphone applications της εταιρίας κερδίζει έκπτωση έως 40% στο σύνολο!

Εδώ και σχεδόν 2 χρόνια, κάθε Τρίτη γίνεται …Dominos Τρίτη, με όλες τις παραγγελίες πίτσας να γίνονται διπλές! Εσείς απλά επιλέγετε τις αγαπημένες σας πίτσες και πληρώνετε μόνο τη μια!! Αν είστε με παρέα για έναν αμφίρροπο αγώνα ή μια συναρπαστική ταινία, αν θέλετε να κεράσετε τη παρέα σας, τότε η Τρίτη είναι η ημέρα σας καθώς μια παρέα 6 ατόμων την κάνει …ταράτσα με λιγότερο από €3 το άτομο! Απλά καλέστε το 18318, επισκεφθείτε τη σελίδα μας ή  χρησιμοποιήστε τα apps μας και …θα τα βλέπετε διπλά, γιατί …1+1 κάνει ΤΡΙΤΗ!

H Domino’s μπορεί να διατηρεί οικονομικές προσφορές όπως αυτές, διατηρεί όμως ακλόνητο και το πιο σημαντικό:  την αξεπέραστη ποιότητά της!  Με φρέσκα λαχανικά, διαλεχτής ποιότητας αλλαντικά και ολόφρεσκη ζύμη, η Domino’s προσφέρει την ίδια ποιότητα στους πελάτες της εδώ και 17 χρόνια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ