Καταδίκη με εξαγοράσιμη ποινή για τον Κολιό

Καταδίκη με εξαγοράσιμη ποινή για τον Κολιό Facebook Twitter
3

Την ενοχή του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου των εταιριών Κολιός και Αγνό αποφάσισε σήμερα το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για οφειλές στο ΙΚΑ Αύγουστο και Σεπτέμβριο, ύψους 582 χιλιάδων ευρώ. Οι συνολικές όμως οφειλές του επιχειρηματία της Κολιός Α.Ε. και της ΑΓΝΟ φτάνουν τα 1,9 εκατομμύρια.

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 ετών, εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα και χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας αναμένεται να ασκήσει έφεση ενώ σκοπεύει να ενταχθεί και στη νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών που ψηφίστηκε με το πολυνομοσχέδιο.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Καλα, οποιος ανησυχει να τον ενημερωσω πως τα χρεη και αυτουνου θα τα πληρωσουμε ολοι εμεις ΠΑΛΙ!!! Και να παει φυλακη τι εγινε? Απολυτως τιποτα. Το θεμα ειναι να δοθουν τα λεφτα στο κρατος, απο κει και επειτα φυλακες, 22.300ευρω και τα σχετικα δεν λενε ουσιαστικα τιποτα.Ασε που σε προηγουμενο αρθρο γραψατε πως ειναι 77 ετων. Απο μια ηλικια και πανω, αν δεν κανω λαθος, δεν τους βαζουν φυλακη!Να δωσει οσα χρωσταει, να του παρουν και τα σωβρακα!