Αυτή είναι η αληθινή έπαυλη της Μπάρμπι

Αυτή είναι η αληθινή έπαυλη της Μπάρμπι Facebook Twitter
3

Είναι η αγαπημένη κούκλα όλων των κοριτσιών. Οι δημιουργοί της έχουν καταφέρει να την βλέπουμε παντού, από τις δεκάδες αναπαραγωγές της, μέχρι πρωταγωνίστρια σε ταινίες.

Τώρα η Μπάρμπι, η διάσημη ξανθιά κούκλα αποκτά για πρώτη φοράτο Σπίτι των Ονείρων της στο Βερολίνο και καλεί όλους τους θαυμαστές της να την επισκεφτούν.

Το σπίτι που μοιάζει με ροζ τσιχλόφουσκα, είναι εφοδιασμένο με διαδραστικά δωμάτια, όπου ο επισκέπτης μπορεί να έρθει σε επαφή με αγαπημένα αντικείμενα της Μπάρμπι.

Η EMS Entertainment σε συνεργασία με την Ματέλ, την εταιρία παιχνιδιών που κατασκευάζει την κούκλα ανέλαβαν την κατασκευή και τη λειτουργία αυτής της εντυπωσιακής ροζ έπαυλης.

«Θέλαμε να εστιάσουμε στην αλληλόδραση, ανάμεσα στα παιδιά και τον κόσμο της Μπάρμπι. Πολλά πράγματα είναι κρυμμένα και πρέπει να τα ανακαλύψουν. Άλλα είναι σε εμφανή σημεία. Όλα αυτά, μαζί με διαδραστικά ψηφιακά παιχνίδια θα εξάψουν σίγουρα την παιδική φαντασία» εξηγεί ο πρόεδρος της EMS Entertainment, Κριστόφ Ραχόφερ.

Η Μπάρμπι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά το 1959 και γρήγορα κατέκτησε όλο τον κόσμο. Παρόλο που τα μικρά κορίτσια τη λατρεύουν, δεν λείπουν και αυτοί που τη θεωρούν σεξιστικό σύμβολο. Θεωρούν ότι το πάθος της για τα παπούτσια και τα μοντέρνα ρούχα λειτουργεί ως κακό πρότυπο για τα κοριτσάκια.

Το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ για τα παιδιά και 15 για τους ενήλικες.

Την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα χαλούν οι διαμαρτυρίες ακτιβιστών με επικεφαλής τον Μίχαελ Κοσίτσκι, που ασκεί κριτική στα πρότυπα της γυναίκας τα οποία προβάλλει στα κορίτσια η Μπάρμπι: «Σε αυτόν τον κόσμο έχουν να επιλέξουν μόνον ανάμεσα σε δύο καριέρες. Του μοντέλου ή της ποπ σταρ!».

Πηγή: Euronews

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια