Βεστερβέλε: «Εξοργίζομαι όταν στην Ελλάδα μας λένε ναζιστές»

Βεστερβέλε: «Εξοργίζομαι όταν στην Ελλάδα μας λένε ναζιστές» Facebook Twitter
3

Για τις συγκρίσεις Γερμανών πολιτικών με τους ναζί που γίνονται στην Ελλάδα ρωτήθηκε ο Γερμανός υπ. Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε από την εφημερίδα Rheinische Post- στην οποία παραχώρησε συνέντευξη. ««Εξοργίζομαι, όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών», απάντησε ο Βεστερβέλε, ο οποίος αναφέρθηκε και στις προσπάθειες ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε.  Προέβλεψε ότι δεν θα υπάρξει ένταξη στα επόμενα χρόνια, επισημαίνοντας πάντως ότι πρέπει να ανοίξουν τα κεφάλαια που αφορούν ζητήματα κράτους δικαίου και θεμελιώδη δικαιώματα.

Όταν ρωτήθηκε, τι πηγαίνει στραβά σε αυτή τη διαδικασία, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας απάντησε: «Δύο χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ελλάδα και η Κύπρος, έχουν θέσει βέτο στο άνοιγμα αυτών των κεφαλαίων. Σήμερα κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία. Αλλά όλοι θα έπρεπε να είναι δίκαιοι και να λειτουργούν με σεβασμό. Ειδικά σε διαπραγματεύσεις με ανοιχτό αποτέλεσμα, η αξιοπιστία και η δικαιοσύνη είναι υψίστης σημασίας».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Καλά, η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών έξαλλη είναι. Ούτε να μιλήσει δε μπορεί από τα νεύρα ... Κατά τ'άλλα ωραία ένωση. Δεν πα να είναι ένα μέλος της μισό. Δεν πα να ξεσκίζουνε ένα άλλο στις παραβιάσεις. Δεν πα να της φορτώνουν ( απολύτως συνειδητά μην τρελαθούμε κιόλας ) τη μισή Ασία και τη βόρεια Αφρική σε πρόσφυγες. Δυο τρελές δεν ανοίγουν δυο κεφάλαια. Αυτό είναι το πρόβλημα ...
Δικαίως εξοργίζεσθε κύριε Γκίντο μας, δεν πρέπει να σας αποκαλούν έτσι, είστε χειρότεροι. Ασχετο αλλά πόσα 'κονόμησε η Γερμανία από τη στιγμή που ξέσπασε η κρίση ως σήμερα?