Πάρε με στο τηλέφωνο

Υπάρχουν ιστορίες που θα τροφοδοτούν βιβλία και δημοσιεύματα για πάντα.

ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ-ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ / SHOWTIME 7.8.2013 | 10:51

 

 

Τελικά φαίνεται πως υπάρχουν ιστορίες που θα τροφοδοτούν βιβλία και δημοσιεύματα για πάντα. Και μια από αυτές είναι η σχέση του τριγώνου Τζον Κένεντι- Τζάκι Κένεντι- Μέριλιν Μονρό.

 

Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις που περιλαμβάνονται σε ένα καινούργιο βιβλίο του Κρίστοφερ Αντερσεν με τίτλο "These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie" (αποσπάσματα του οποίου δημοσίευσε η New York Post) η Μέριλιν τηλεφώνησε σε μια στιγμή απόγνωσης στην Τζάκι και της ομολόγησε ότι είχε σχέση με το σύζυγό της. Η είδηση δεν είναι η κίνηση της ηθοποιού αλλά η μνημειώδης απάντηση που έλαβε από την τότε πρώτη κυρία: «Αυτό είναι σπουδαίο. Εγώ, λοιπόν, αποσύρομαι. Ας έχεις εσύ όλα τα προβλήματα"!

 

 

 


Το βιβλίο που εστιάζει -όπως φανερώνει και ο τίτλος του στον τελευταίο χρόνο της ζωής του Αμερικανού προέδρου, αναφέρεται με λεπτομέρειες στις γαμήλιες εντάσεις του προεδρικού ζεύγους. Η Τζάκι, σύμφωνα με τον συγγραφέα, γνώριζε πολύ καλά τις απιστίες του συζύγου της και έκανε τα στραβά μάτια αλλά φαίνεται πως τίποτα δεν την ενοχλούσε περισσότερο από την Μέριλιν". Γι' αυτό και μάλλον όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή την είχε έτοιμη την φαρμακερή ατάκα...

 

 

*****