Υπέγραψε η Olympic με την Bluebird Airways

Υπέγραψε η Olympic με την Bluebird Airways Facebook Twitter
0

Υπογραφή σύμβασης με την Bluebird Airways, η  οποία αφορά την επίγεια εξυπηρέτηση της αεροπορικής εταιρείας στα ελληνικά αεροδρόμια, ανακοίνωσε η Olympic Handling.

H Bluebird Airways ιδρύθηκε το 2008 στο Ηράκλειο Κρήτης, με έδρα το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης». Έχει τεχνικές βάσεις στη Ρόδο και τη Μόσχα και πετά σε τέσσερις ελληνικούς προορισμούς από τη Ρωσία και το Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιεί τα δρομολόγια από Μόσχα προς Ηράκλειο-Ρόδο-Άραξο-Κω, από Αγ. Πετρούπολη προς Ηράκλειο-Ρόδο, από Τελ Αβίβ προς Ηράκλειο-Ρόδο-Κω, από Καζάν προς Ηράκλειο-Ρόδο και από Ροστόφ προς Ηράκλειο.

Η Olympic Handling με παρουσία σε 37 αεροδρόμια, εξυπηρέτησε το 2012 περισσότερες από 81.500 πτήσεις που μετέφεραν 10,5 εκατομμύρια επιβάτες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM