Σε νοσοκομείο της Αθήνας θα μεταφερθεί η τραυματίας από τη σύγκρουση θαλάσσιου ταξί με φουσκωτό

Σε νοσοκομείο της Αθήνας θα μεταφερθεί η τραυματίας από τη σύγκρουση θαλάσσιου ταξί με φουσκωτό Facebook Twitter
0

Σε νοσοκομείο της Αθήνας αναμένεται να μεταφερθεί μία από τους τραυματίες από τη σύγκρουση θαλάσσιου ταξί με βοηθητικό φουσκωτό σκάφος θαλαμηγού στη θαλάσσια περιοχή Χηνίτσα.

Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό, αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός δύο εκ των πέντε επιβαινόντων της βοηθητικής λέμβου, και συγκεκριμένα μιας  42χρονης γυναίκας και του 6χρονου παιδιού της. Οι επτά επιβαίνοντες του θαλάσσιου ταξί είναι καλά στην υγεία τους.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με άλλο φουσκωτό σκάφος στο λιμάνι Πόρτο Χελίου και από εκεί διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου μετέπειτα κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Τελικά, η 42χρονη αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα για να χειρουργηθεί, καθώς έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο ισχίο.

Το 6χρονο παιδί  πάντως δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, ενώ υποβλήθηκε προληπτικά σε ιατρικές εξετάσεις.

Η Λιμενική Αρχή Πόρτο Χελίου που διενεργεί την προανάκριση πραγματοποίησε αλκοολομέτρηση στους κυβερνήτες των δύο σκαφών με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ μετά από εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ο κυβερνήτης του θαλασσίου ταξί αφέθηκε ελεύθερος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM