Σε νοσοκομείο της Αθήνας θα μεταφερθεί η τραυματίας από τη σύγκρουση θαλάσσιου ταξί με φουσκωτό

Σε νοσοκομείο της Αθήνας θα μεταφερθεί η τραυματίας από τη σύγκρουση θαλάσσιου ταξί με φουσκωτό Facebook Twitter
0

Σε νοσοκομείο της Αθήνας αναμένεται να μεταφερθεί μία από τους τραυματίες από τη σύγκρουση θαλάσσιου ταξί με βοηθητικό φουσκωτό σκάφος θαλαμηγού στη θαλάσσια περιοχή Χηνίτσα.

Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό, αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός δύο εκ των πέντε επιβαινόντων της βοηθητικής λέμβου, και συγκεκριμένα μιας  42χρονης γυναίκας και του 6χρονου παιδιού της. Οι επτά επιβαίνοντες του θαλάσσιου ταξί είναι καλά στην υγεία τους.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με άλλο φουσκωτό σκάφος στο λιμάνι Πόρτο Χελίου και από εκεί διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου μετέπειτα κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Τελικά, η 42χρονη αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα για να χειρουργηθεί, καθώς έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο ισχίο.

Το 6χρονο παιδί  πάντως δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, ενώ υποβλήθηκε προληπτικά σε ιατρικές εξετάσεις.

Η Λιμενική Αρχή Πόρτο Χελίου που διενεργεί την προανάκριση πραγματοποίησε αλκοολομέτρηση στους κυβερνήτες των δύο σκαφών με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ μετά από εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ο κυβερνήτης του θαλασσίου ταξί αφέθηκε ελεύθερος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Ελλάδα / Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε στα Ιωάννινα και 40 ημέρες μετά εντοπίστηκε νεκρός σχεδόν 800 μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή που φοιτούσε
LIFO NEWSROOM
Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Ελλάδα / Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Η εξέταση της μάρτυρα από τον εισαγγελέα πήρε ιδιαίτερη τροπή όταν της ζητήθηκαν λεπτομέρειες για το περιστατικό. Ο διάλογος που ακολούθησε προκάλεσε αντιδράσεις
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης από Σαντορίνη:

Ελλάδα / Μητσοτάκης από Σαντορίνη: Καλύτερα να προλαμβάνουμε γεγονότα παρά να τρέχουμε να τα αντιμετωπίσουμε

«Να διαβεβαιώσω για ακόμα μία φορά τους κατοίκους που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι στο πλευρό τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM