6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο 21-22/09

Από το απόγευμα μέχρι το πρωί

LifO Newsroom 20.9.2013 | 16:40

Απογευματινά πάρτι, πάρτι στο δρόμο, προετοιμασία για φεστιβάλ, openings, προβολές, υπάρχει πάντα μια καλή στιγμή για χορό και μουσική στην Αθήνα.

 

Cartoon tunes afternoon delight

 

Ένα απογευματινό πάρτι που ξεκινάει από τις 6μ.μ. και τελειώνει στις 10:30μ.μ. Επειδή τα βραδινά parties είναι υπερεκτιμημένα και την Κυριακή το πρωί θες να ξυπνήσεις για να κάνεις μουσακά. Τα Cartoon Tunes επιστρέφουν.

 

Key Bar [Πραξιτέλους 37],  Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

 

Mavrokordatou Street Party

 

Ένας από τους πιο όμορφους πεζόδρομους στην Αθήνα κάνει street party. Η βραδιά θα έχει live από τους The Coogas και dj set από τους  Les Girlz.

 

Komma [Μαυροκορδάτου 6], Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

 

Blend Techniques 02

 

Τρεις μορφές της techno σκηνής στην Αθήνα σε ένα μοναδικό φεστιβάλ. Ο Sven Vath, o Luciano και η tINI δίνουν ένα ηλεκτρονικό ραντεβού που θα καθηλώσει

 

Gazi Music Hall, [Ιερά Οδός 7], Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, με είσοδο 30 ευρώ

 

Last Chance Party

 

Το Death Disco εγκαινιάζει την σεζόν με ένα μεγάλο πάρτι. Σταν decks οι Δημήτρης Παπασπυρόπουλος, Leo Skiadas, Jeremy, και Expi K. θα παίζουν μουσική μέχρι το πρωί.

 

 Death Disco [Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή], Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου με είσοδο 5€ (με μπύρα/κρασί) +2€ για ποτό

 

 

Έρχονται τα Ρομπότ

 

Ο Lowtronik γιορτάζει την κυκλοφορία του Cuts, Edits, Versions (http://lowtronik.bandcamp.com/) και παράλληλα την συμμετοχή του στις Νύχτες Πρεμιέρας με το animated video για το κομμάτι του Day of Roses που θα προβληθεί την ίδια μέρα στον κινηματογράφο Odeon Όπερα. Μαζί του στα decks οι Mockbirth.


Σπιρτόκουτο [Κειριαδών 15, Κάτω Πετράλωνα], Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

 

 

Fasma Festival Pre-Event Series

 

Ένα ακόμη event στο πλαίσιο του Fasma Festival με καλεσμένους αυτή τη φορά τους DJ Benetti (Cut Hands Italo Alter Ego), Dynamons (Echovolt, Into The Light), Zorz (Reform).


Cantina Social [Λεωκορίου 8, Ψυρρή], Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, από τις 5μ.μ. με ελεύθερη είσοδο