Ο Teho Teadro και ο Blixa Bargeld στο Gagarin205

Ένας αγαπημένος του αθηναϊκού κοινού επιστρέφει με ένα νέο, τολμηρό project στις 11 Οκτωβρίου.

LIFOTEAM 24.9.2013 | 14:30

Blixa Bargeld έκανε πάντα ό, τι του άρεσε, χωρίς πολλή σκέψη και χωρίς όρια. Ο Blixa Bargeld συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα - να ερεθίζει το άγνωστο - και, στη μακριά αλυσίδα των projects του, προσθέτει το “Still Smiling”, μια συνεργασία- κομψοτέχνημα με τον Ιταλό μουσικό Teho Teadro.

 

Από τους Einstürzende Neubauten μέχρι τους Bad Seeds οι επιρροές και οι ήχοι των σόλο εγχειρημάτων του ποικίλλουν και περιλαμβάνουν samples, techno, λούπες, μελόδραμα, κακοφωνίες, συμβολισμούς, ηχογραφήσεις του εαυτού του ενώ καπνίζει, σίγουρα "ένα ντανταϊστικό ηλεκτρονικό καμπαρέ". Ο Blixa είναι ένας ριψοκίνδυνος μουσικός , και συνεπώς δεν θα μπορούσε παρά να είναι τολμηρό και το αποτέλεσμα της συνεργασίας με τον νοσηρά ρομαντικό Teho Teadro.

 

O Teadro, βραβευμένος Ιταλός μουσικός και συνθέτης έχει περάσει από το industrial και την avant garde στα soundtracks για ταινίες και ντοκιμαντέρ, έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως οι Scott McCloud (Girls Against Boys) και Mick Harris (Napalm Death) και με χαρακτηριστική συνέπεια ξεπηδάει από την αρμονία στο χάος και τούμπαλιν - μοιάζει , δηλαδή, ένα ιδανικό alter ego για τον ταραχοποιό Blixa.

blixa-bargeld.com

tehoteardo.com
Teho Teardo & Blixa Bargeld - Mi Scusi

 

 

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση 20 ευρώ, Ταμείο 22 ευρώ

Προπώληση: Θέατρο Ακροπόλ ( Ιπποκράτους 9-11), Viva.gr, 11846, Παπασωτηρίου, Seven Spots