Timeline Project Ένα θεατρικό παιχνίδι

Από τις 2 Νοεμβρίου στον Κινητήρα

** 24.10.2013 | 11:00

 

 

 Μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κοινού που γέμισε ασφυκτικά το studio του Κινητήρα την άνοιξη που μας πέρασε, η θεατρική παράσταση που... δέχτηκε τα περισσότερα αιτήματα φιλίας και αναστάτωσε το διαδίκτυο, επιστρέφει! Ο λόγος για το Timeline, το διαδικτυακό project της Βίκυς Αδάμου που εξελίχθηκε σε μαύρη κωμωδία και επανέρχεται στις οθόνες του υπολογιστή μας, αλλά και στη σκηνή στις αρχές Νοεμβρίου (2/11 – 29/12). Έξι ρόλοι βγαλμένοι από την πραγματική ζωή.

 

 

 

Από τα social media δηλαδή. «Όλα αρχίζουν με ένα log in. Από εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις φίλους, να επαναστατήσεις, να γίνεις dj, ποιητής, να κάνεις σεξ, να βρεις δουλειά ή να χάσεις την δουλειά σου, να πεις τον πόνο σου, τον καημό σου, την σαχλαμάρα σου. Αρκεί να θυμάσαι το password. Μετά όλα είναι εφικτά.

Ένα διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι στο Timeline μας και μια θεατρική παράσταση, που λειτουργούν μαζί αλλά και ανεξάρτητα. Timeline Project Τι είναι: Ένα θεατρικό παιχνίδι στην αρχική σου σελίδα. 6 θεατρικοί χαρακτήρες 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμοι να τους να τους μιλήσεις, να τους φλερτάρεις, να τους τρολλάρεις, να τους σκουντήσεις. Μπορείς να πάρεις μέρος με όποιον τρόπο επιλέξεις σε αυτό το πείραμα αλληλεπίδρασης μέχρι την στιγμή της συνάντησης σου μαζί τους. Πού θα τους συναντήσω: Στον Κινητήρα (Ερεχθείου 22, Ακρόπολη) από 2 Νοεμβρίου, για λίγες παραστάσεις.  μια  Ιδέα - Σκηνοθεσία : Βίκυ Αδάμου Κείμενο :Χριστίνα Σαμπανίκου και 6 μονόλογοι από τους: Κώστα Γιαννακίδη, Χαρά Γιαννακοπούλου, Λουκρητία, Xρήστος Πολυμενάκος, Tanevramou, Γρηγόρης Καψάλας-Το βρακί του Νταρθ Πρωταγωνιστούν: Βιολέττα Γύρα, Ευγενία Δελιαλή, Γιάννης Ο., Σπύρος Περδίου, Χριστίνα Σαμπανίκου, Κοσμάς Χατζής

 

*****