Η αστυνομία απαγόρευσε τις πορείες το Σάββατο

Η αστυνομία απαγόρευσε τις πορείες το Σάββατο Facebook Twitter
2

Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της Αττικής απαγόρευσε να εξελιχθούν σε πορείες η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια που έχουν προγραμματισθεί αύριο στο κέντρο της Αθήνας, για λόγους "δημόσιας ασφάλειας".

Η Χρυσή Αυγή διοργανώνει στο Σύνταγμα, στις 7 το απόγευμα ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις προφυλακίσεις των βουλευτών του κόμματος. Είχε ανακοινώσει ότι μετά θα έκανε πορεία στο υπουργείο Δικαιοσύνης όπου θα ζητούσαν την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

Αντιφασιστικές οργανώσεις έχουν καλέσει αντιφασιστικά συλλαλητήρια στα Προπύλαια και το Μοναστηράκι ως απάντηση στη συγκέντρωση της ΧΑ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: "Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (30-11-2013) στην πλατεία Συντάγματος, την πλατεία Μοναστηρακίου και τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, δε θα επιτραπεί να εξελιχθούν περαιτέρω σε πορείες, για λόγους δημόσιας ασφάλειας. Διευκρινίζεται ότι η παραπάνω Απόφαση, δεν θίγει το δικαίωμα της συγκέντρωσης".

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM