Οργάνωση-παρακλάδι της Αλ Κάιντα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Υεμένη

Οργάνωση-παρακλάδι της Αλ Κάιντα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Υεμένη Facebook Twitter
0

Οι νεκροί από τη χθεσινή επίθεση στο υπουργείο Άμυνας της Υεμένης άφησε πίσω της τουλάχιστον 52 νεκρούς 162 τραυματίες. Ανάμεσα στα θύματα είναι γιατροί, νοσοκόμες και ασθενείς στο στρατιωτικό νοσοκομείο που βρίσκεται στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα. Η επίθεση αποτέλεσε την πιο αιματηρή τρομοκρατική ενέργεια στη χώρα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

"Στο πλαίσιο της πολιτικής επιθέσεων κατά των κέντρων επιχειρήσεων που κατευθύνουν τα μη επανδρωμένα αεροπλάνα, οι μουτζαχεντίν (ιεροί μαχητές) έπληξαν με σφοδρότητα έναν από αυτούς τους χώρους στην έδρα του υπουργείου Άμυνας", ανακοίνωσε με μήνυμά της στο Twitter που αναρτήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής η Ανσάρ αλ-Σαρία ("Παρτιζάνοι του Ισλαμικού Νόμου").

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά–ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά - ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται σε μια καθοριστική στιγμή, διαμορφώνοντας τη ζωή της ίδιας και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς εγκαθίστανται σε νέο σπίτι και αναλαμβάνουν πιο κεντρικό ρόλο στη βασιλική οικογένεια
THE LIFO TEAM