Δείτε το βίντεο από το τρίτο Trailblazer Unplugged Experiment

Ολόκληρη η συναυλία των The Mighty N στο Garden4

LIFOTEAM 17.12.2013 | 14:18

 

Τρίτη φορά και φαρμακερή στο The Trailblazer Unplugged Experiment. Μετά την –σχετικά- πεσμένη προσέλευση της προηγούμενης εβδομάδας, η έλευση ενός ονόματος όπως αυτό των The Mighty N από το εβδομαδιαίο πείραμα της Trailblazer Records μας γέμιζε ερωτηματικά.

 

Οι The Mighty N –για όποιον δεν γνωρίζει- μετρούν λιγότερο από έναν χρόνο ύπαρξης και ακόμα και οι live εμφανίσεις τους –μέχρι στιγμής- είναι σποραδικές και ολιγάριθμες. 

 

Επί σκηνής είναι σαν πιο ήπιοι Faith No Nore, πότε ροκάροντας, πότε πηγαίνοντας σε πιο funky ηχοχρώματα και πότε χρησιμοποιώντας αβίαστα και ακομπλεξάριστα στοιχεία world music (χαρακτηριστική η συμμετοχή ενός ουτίστα σε ένα από τα κομμάτια του set τους) δημιουργούσαν ένα πολυμορφικό, πολύχρωμο αλλά ταυτόχρονα στρωτό αποτέλεσμα, με μπροστάρισα σε αυτό την ταλαντούχα Νατάσα Τσίρου που με πληκτροφόρα, μεταλλόφωνα, κρουστά αλλά και την υπέροχη φωνή της, συνόδευε και χρωμάτιζε το υπέρμετρα δεμένο rhythm section.

 

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μαγνητισμένος στην σκηνή, δεν δημιουργούσε το μουρμουρητό των προηγουμένων events αλλά συμμετείχε ενεργά με χειροκροτήματα και φωνές, συνετέλεσε στην δημιουργία μίας φοβερής ατμόσφαιρας, όπως άλλωστε κάθε φορά μας χαρίζει το Unplugged Experiment.

 

Παρακάτω δείτε το video από το full set των/ της The Mighty N, βιντεοσκοπημένο από τον Γιάννη Πετρόπουλο και το Modesky-X (s)Crew. 

  

 

Η επόμενη εβδομάδα έχει τους Madleaf που –εκτός των άλλων- θα έχουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες guest συμμετοχές. Ενημερωθείτε από την σχετική σελίδα του event στο Facebook.

 

Event page: www.facebook.com/events/181293712065860/