Σνόουντεν: «Η αποστολή μου εξετελέσθη»

Σνόουντεν: «Η αποστολή μου εξετελέσθη» Facebook Twitter
0

«Η αποστολή μου εξετελέσθη» δηλώνει σε συνέντευξη του στην Washington Post ο Έντουαρντ Σνόουντεν, ο άνθρωπος που αποκάλυψε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων από τις αμερικανικέής μυστικές υπηρεσίες και τώρα βρίσκεται στη Ρωσία με προσωρινό άσυλο.

«Για μένα, όσον αφορά την προσωπική ικανοποίηση, η αποστολή μου εξετελέσθη», λέει χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι έχει ήδη κερδίσει αφού επικυρώθηκε ότι προσπάθησε να κάνει. «Δεν θέλησα να αλλάξω την κοινωνία. Ήθελα να δώσω στην κοινωνία την ευκαιρία να αποφασίσει η ίδια εάν πρέπει να αλλάξει», λέει στην εφημερίδα.

Ο Σνόουντεν δηλώνει επίσης «σπιτόγατος», λέει ότι δεν έχει πολλές ανάγκες, ότι ζει σαν ασκητής και υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη ρωσική κυβέρνηση. «Αν αυτομόλησα, αυτομόλησα από την κυβέρνηση στο λαό», τονίζει. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM