Ομολογιούχοι διαμαρτύρονται στην Πανεπιστημίου

Ομολογιούχοι διαμαρτύρονται στην Πανεπιστημίου Facebook Twitter
3

Έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, στο Αρσάκειο, βρίσκονται συγκεντρωμένοι μικροομολογιούχοι. Καθώς συμπληρώνονται τρία χρόνια από το PSI που είχε ως συνέπεια το «κούρεμα» και των δικών τους χρημάτων.

Υπολογίζεται ότι στην Πανεπιστημίου είναι συγκεντρωμένοι περίπου 200 άνθρωποι, που πάντως δεν εμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Λοιπόν για να μαθαίνεις: Το ύψος του επιτοκίου σε ένα ομόλογο αντικατοπτρίζει τον κίνδυνο πτώχευσης του κράτους. Οταν λοιπόν θες σιγουριά αγοράζεις Αμερικανικά ή Γερμανικά ομόλογα που έχουν γύρω στο 0 % τόκο. Αλλά οι ομολογιούχοι θέλουν να κερδίσουν , γι'αυτό αγοράζουν ομόλογα με επιτόκιο. Πολλοί ομολογιούχοι αγόρασαν ελληνικά ομόλογα όταν η απόδοσή τους είχε φτάσει στο 70 %!!! Τους έφαγε η απληστία δηλ. Οι περισσότεροι όμως αγόρασαν στην ονομαστική τιμή, να κερδίσουν γύρω στο 5 % Αυτούς τους έφαγε η άγνοια, νόμιζαν ότι τα λεφτά είναι σίγουρα. Και για να θέσω το ηθικό θέμα, κορόιδα είναι τα διάφορα fund που αγόρασαν ελληνικά ομόλογα? Τα fund αυτά είναι κυρίως συνταξιοδοτικά, δηλ. να χάσουν τα λεφτά τους οι κουτόφραγκοι και μεις που χρεωκοπήσαμε να την βγάλουμε λάδι...Μιά επένδυση ήταν και τους βγήκε ξινή όπως εμείς κάποτε χάσαμε τα λεφτά μας στο χρηματιστήριο. Ιδιες περιπτώσεις είναι.
ελα ρε ! και για ποιοι λογο αποζημιωθηκαν οι τραπεζες ειπαμε? και για ποιο λογο τα ταμεια θεωρξθξκαν ιδιωτες και "κουρευτηκαν" αλλα οταν θελησαν να λαβουν μερος στην ανακεφαλαιοποιηση της ΕΤΕ τους απαγορευτηκε σαν "νομικα προσωπα δημοσιου"?