Βροχές, μπουρίνια και σκόνη

Βροχές, μπουρίνια και σκόνη Facebook Twitter
0

Σποραδικές καταιγίδες από το πρωί στα δυτικά και από το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ, ενώ ευνοείται και η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 στο Ιόνιο και νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα βόρεια, προβλέπει η ΕΜΥ για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Θερμαϊκό βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άλλος άνθρωπος»: Στο εδώλιο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για ξέπλυμα – Μαζί του συγγενικά του πρόσωπα

Ελλάδα / «Άλλος άνθρωπος»: Στο εδώλιο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για ξέπλυμα – Μαζί του συγγενικά του πρόσωπα

Ο Πολυχρονόπουλος φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο, επανακαταθέτοντας 550.000 ευρώ σε στοιχηματικούς λογαριασμούς, με σημαντικά ποσά να χάνονται ή να αναλαμβάνονται μετρητά
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις σε περιοχές του Γράμμου

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις σε περιοχές του Γράμμου

Το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό ορισμένων κατηγορουμένων ότι θα έπρεπε να εξαλειφθεί το αξιόποινο της πράξης τους λόγω επιστροφής των χρηματικών ποσών
LIFO NEWSROOM