Καίγεται η Καλιφόρνια

Καίγεται η Καλιφόρνια Facebook Twitter
1

Για ακόμα μια φορά η Πολιτεία της Καλιφόρνια πλήττεται από καταστροφικές πυρκαγιές και μάλιστα σχετικά νωρίς στην επικίνδυνη σεζόν, γεγονός όχι και τόσο συνηθισμένο.

Οι αρχές ζήτησαν από 20.000 κατοίκους κοντά στο Σαν Ντιέγκο να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους την Τρίτη το βράδυ. Την Τετάρτη εκκενώθηκε στρατιωτική βάση στο Καμπ Πέντλετον όπου υπάρχουν και αποθήκες πυρομαχικών. Άλλοι 11.000 ιδιοκτήτες σπιτιών στο Καρλσμπαγκ αναγκάστηκαν να τα εγκαταλείψουν. Ένας μεγάλος οδικός άξονας έκλεισε, προκαλώντας περαιτέρω σύγχυση και ταλαιπωρία. 

Σύμμαχος των πυρκαγιών η πολύ υψηλή θερμοκρασία που σε πολλές περιοχές της Καλιφόρνιας, συμπεριλαμβανομένου του Λος Άντζελες, ξεπερνά τους 38 βαθμούς κελσίου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Διεθνή / Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Ο Μάικι Μπρενάν εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των θεατών καθώς το τεράστιο κύμα έπεσε πάνω του στο διαβόητο σημείο για σερφ στο Shipstern Bluff
LIFO NEWSROOM
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Η Κάθριν ήταν 19 ετών όταν ως εργαζόμενη στα Harrods υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ - Περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν καταγγείλει παρόμοιες εμπειρίες
LIFO NEWSROOM