Στη Βουλή διορίστηκε ο Αλέξανδρος Γέροντας

Στη Βουλή διορίστηκε ο Αλέξανδρος Γέροντας Facebook Twitter
6

Σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στην Βουλή διορίστηκε, σύμφωνα με το pontiki.gr,  ο Αλέξανδρος Γέροντας που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από τη επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, μια επίθεση που άφησε πίσω της δύο νεκρούς μέλη της οργάνωσης.

Σύμφωνα με απόφαση (ΦΕΚ 255 ΥΟΔΔ/ 08-05-2014) ο Αλέξανδρος Γέροντας διορίζεται στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στη βουλή,  σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρδίτσα: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές από τον Daniel σε δύο νηπιαγωγεία του Παλαμά

Ελλάδα / Καρδίτσα: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές από τον Daniel σε δύο νηπιαγωγεία του Παλαμά

Τα σχολεία που αποκαταστάθηκαν είναι το 1ο και το 3ο Νηπιαγωγείο Παλαμά Καρδίτσας, τα οποία επισκευάστηκαν πλήρως με χρηματοδότηση της Ένωσης και παραδόθηκαν δύο μήνες νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψει
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Αν πάει έτσι ορε παιδιά, μήπως μπορεί κάποιος από σας να μου σφυρίξει μια με το δίκαννο στο πόδι αύριο που θα πηγαίνω στο καφενείο, μπας και βρω καμιά δουλίτσα κι εγώ που είμαι άνεργος.Περνάω κάθε πρωί από οδό Κωνσταντίνου Κολοκοτρώνη (χρόνια πολλά παρεμπιπτόντως). Καλό θα κάνετε ορέ πατριώτες και μην ανησυχείτε, δεν θα κουραστείτε, για την προκήρυξη έχει templates στο ιντερνέτ.