Ο ηγέτης της Β.Κορέας τρώει ελβετικό τυρί και παχαίνει

Ο ηγέτης της Β.Κορέας τρώει ελβετικό τυρί και παχαίνει Facebook Twitter
6

Μεγάλη αύξηση του σωματικού βάρους του παρουσιάζει ο ηγέτης της Β. Κορέας σε σημείο μάλιστα να περπατά πλέον με τη βοήθεια μπαστουνιού.

Τις φήμες αυτές τις αναφέρει η Daily Mail η οποία σημειώνει ότι ο βορειοκορεάτης ηγέτης έχει εθισμό στο ελβετικό έμενταλ από τότε που ήταν φοιτητής στην ευρωπαϊκή χώρα.

Aν αληθεύει το δημοσίευμα, καθώς συχνά κυκλοφορούν ανυπόστατες φήμες για τη Β. Κορέα, υπάρχει  και ένας δεύτερος λόγος, αφού  ο Κιμ Γιονγκ-Ουν, βιάζεται να παχύνει για να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στον παππού του Κιμ Ιλ-Σουνγκ στην επέτειο των 20 χρόνων από το θάνατο του εθνικού ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Ο βασιλιάς Κάρολος κάλεσε τους πολίτες να «γνωρίσουν τους γείτονές τους» και να στηρίξουν ο ένας τον άλλον σε έναν κόσμο που, όπως είπε, δείχνει ολοένα και πιο διχασμένος
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Με Ουίλιαμ και Κέιτ στο πλευρό του περπάτησε προς τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα περπάτησαν μέχρι τον ναό της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, συνοδευόμενοι από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ, καθώς και τα παιδιά τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα που συζήτησαν ο Ντένις Ρόντμαν με τον Κιμ Γιονγκ-Ουν κατά την τελευταία τους συνάντηση, ήταν και το περίφημο "Παράδοξο του Ελβετικού Τυριού".(The swiss cheese paradox states:The more cheese you have the more holes you have;the more holes you have the less cheese you have;thus the more cheese you have the less cheese you have).