29χρονος είχε βάλει φωτιά σε 27 κάδους απορριμμάτων

29χρονος είχε βάλει φωτιά σε 27 κάδους απορριμμάτων Facebook Twitter
0

Μια ιδιαίτερη περίπτωση πυρομανή φαίνεται πως ανακάλυψαν αστυνομικοί στα Τρίκαλα. Ένας 29χρονος είχε βάλει φωτιά σε 27 κάδους απορριμμάτων τους τελευταίους πέντε μήνες στην πόλη των Τρικάλων.

Η δράση του αποκαλύφθηκε χθες το πρωί όταν κινούμενος με ποδήλατο, προξένησε πυρκαγιά σε δύο πλαστικούς κάδους απορριμμάτων και στη συνέχεια αποπειράθηκε να προξενήσει πυρκαγιά σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 22χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Αλβανίας, αφαιρώντας την τάπα σφράγισης του ρεζερβουάρ του οχήματος και τοποθετώντας στο στόμιο διαφημιστικά φυλλάδια, στα οποία έβαλε φωτιά, χωρίς όμως να επιτευχθεί ανάφλεξη και να προκληθούν φθορές.

Ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη. Στην κατοχή του συλληφθέντα και σε χώρους κοντινούς στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ποδήλατο με το οποίο κινούνταν, διαφημιστικά φυλλάδια και σπίρτα, καθώς και ένα πλαστικό μπουκάλι με οινόπνευμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωνάς Καρούσης: «Το παιδί μου θυσιάστηκε σαν μάρτυρας της αγάπης» δηλώνει ο πατέρας του

Ελλάδα / «Δεν είχε ούτε εκατοστό κακίας, αυτόν βρήκαν να χτυπήσουν τα καθάρματα;» ξεσπά ο Δημήτρης Καρούσης

«Είμαι εδώ με τους φίλους του γιου μου. Είναι όλοι όχι απλώς συντετριμμένοι, όλοι τον αγαπούσαν» είπε για τον Ιωνά Καρούση ο πατέρας του και εξομολογήθηκε: «Ήλπιζα ότι η επόμενη φορά που θα πάω στο Ισραήλ θα ήταν για την αποφοίτηση ή για τον γάμο του»
LIFO NEWSROOM