14 χρόνια πίσω βρέθηκε το εισόδημα των Ελλήνων

14 χρόνια πίσω βρέθηκε το εισόδημα των Ελλήνων Facebook Twitter
1

 

14 χρόνια πίσω γύρισε το οικογενειακό εισόδημα στην Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση της Unicef που παρουσιάστηκε την Τρίτη στη Ρώμη.

Για την Ισπανία, την Ιρλανδία αλλά και το Λουξεμβούργο, η υποχώρηση φτάνει τη δεκαετία, για την Ισλανδία τα εννέα χρόνια και για την Ιταλία, την Ουγγαρία και την Πορτογαλία τα οκτώ.

Επίσης, σύμφωνα με την έκθεση, τo διάστημα μεταξύ 2008- 2012, ο αριθμός των παιδιών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας αυξήθηκε στις 23 από τις 41 πλουσιότερες χώρες ενώ η μεγαλύτερη αύξηση των ποσοστών παιδικής φτώχειας καταγράφηκε στη συγκεκριμένη περίοδο στις χώρες της νότιας Ευρώπης (την Ισπανία, την Ελλάδα και την Ιταλία) όπως και στην Κροατία, στις χώρες της Βαλτικής και σε άλλες 3 χώρες που έχουν πληγεί από την ύφεση (την Ιρλανδία, την Ισλανδία και το Λουξεμβούργο).

Υπολογίζεται ότι περίπου 76,5 εκατομμύρια παιδιά ζουν σε συνθήκες φτώχειας στις 41 πιο ευημερούσες χώρες.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Οικονομία / Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Αιτήσεις ακύρωσης της επίμαχης εγκυκλίου είχαν καταθέσει η ΠΟΜΙΔΑ, ο «Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων» και πέντε εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης και Ντόναχιου επιβεβαιώνουν την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Οικονομία / Μητσοτάκης και Ντόναχιου επιβεβαιώνουν την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Η Ελλάδα καταγράφει ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης, μειώνει την ανεργία και αυξάνει τις εξαγωγές της - Τι είπαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του Eurogroup για την πορεία της οικονομίας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ταξίδι στο χρόνο.Όταν πιάσουμε 1992..θα εμφανιστούν στο τοίχο του σπιτιού μου αφίσες του Magic Johnson και των Nirvana.θα μακρύνει το μαλλί και θα εξαφανιστούν τα γένια.Στη παπουτσοθηκη θα ξαναδώ τα αγαπημένα μου Reebok(που πατούσες τη μπαλίτσα στη γλώσσα του παπουτσιού και φουσκώνανε)